fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Atlanta Hawks

Lakers får storsejr, trods LaVar Ball kommentar

Luke Walton er ifølge LaVar Ball en presset mand, men ikke desto mindre fik hans mandskab hentet en storsejr hjem over bundproppen fra East.

I går bragte ESPN et interview med LaVar Ball, hvor han udtrykte sin bekymring for sin søns Lakers, og hvordan det lignede Luke Walton havde mistet omklædningsrummet.

Ifølge LaVar Ball var det tydeligt, at de ikke spillede for deres træner længere, og at holdet var ude af kontrol. Der var ingen high fives eller entusiasme at se, spillerne imellem. Ifølge LaVar Ball var det ganske simpelt, Luke Walton er for ung.

LaVar Ball befinder sig stadig i Litauen, knap 9500 kilometer væk fra Staples Center, men det har tydeligvis ikke forhindret ham i at danne sig en mening omkring Luke Waltons arbejde (Eller mangel på samme).

I nat havde Los Angeles Lakers dog mulighed for at svare igen, da bundholdet fra East, Atlanta Hawks, kom på besøg.

Det blev en kamp, hvor Lakers dominerede fra start til slut. Efter en smal føring i 1. periode, trak de fra i andet, og kunne gå til pause med en halvlegsføring på 66-48.

Det var den første sejr i ti kampe for Luke Waltons mandskab, og den kom efter et stort bidrag fra samtlige spillere.

Hele otte spillere kunne gå fra banen med et to-cifret antal point, hvilket umiddelbart tyder på en holdindsats fremfor alt andet. Inklusiv LaVar Balls søn, Lonzo Ball, der også bidragede med 13 point, 10 rebounds og 6 assists, på 29 minutter. Dette var efter, han stort set ikke så banen i fjerde periode.

“Hans far talte skrald, så jeg tog ham ud tidligt,” sagde Luke Walton med et smøret smil efter kampen, ifølge ESPN.

Taget deres store føring i betragtning, og det faktum at Lonzo Ball ikke var den eneste der forlod kampen af Lakers startere, kan man tro på Waltons kommentar eller ej. Men det vidner om en træner, der stadig har overskud.

Skrevet af

Kasper er tidligere redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Andre artikler med dette emne

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

Analyser

Hvad skal vi afkode af Deni Avdijas ansigt her? Enten er han begejstret over, at NBA-sæsonen starter i nat, eller også er han rasende...

Atlanta Hawks

Reginald ´Reggie´ Kissoonlal har landet en kontrakt hos College Park Skyhawks i NBA G League, skriver hans agent på det sociale medie X.

Analyser

Utah Jazz overgik alles forventninger i sidste sæson. Lauri Markkanen var lige pludselig verdens bedste basketballspiller, mens Walker Kessler leverede sin bedste 'prime Rudy...

Analyser

Der er sket meget, siden Toronto Raptors vandt mesterskabet i 2019. Sidste sæsons skuffelse resulterede i et farvel til manden, som ledte holdet til...

Analyser

Victor Wembanyama er snyd. Franskmanden er 19 år, 224(!) cm høj og kan både drible, skyde, aflevere og forsvare som en NBA-veteran. Han ligner...