fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Knicks’ franske prins skifter til Mavericks

Dallas Mavericks har sikret sig ydeligere dybde i deres trup, da de har skrevet kontrakt med Frank Ntilikina.

Frank Ntilikina, der blev døbt ‘French Prince’ af den håbefulde Knicks-fanbase, da New York-mandskabet draftede den unge franskmand med ottendevalget i 2017, har fundet ny arbejdsgiver.

Den store succes blev det ikke til for Ntilikina i ‘The Big Apple’, hvorfor han ikke fik forlænget sin kontrakt, da den udløb i denne off-season. Han snittede 5,5 point og 2,7 assists i sine fire sæsoner hos Knicks.

Den manglende forlængelse har Dallas Mavericks udnyttet. De har skrevet en kontrakt med Ntilikina for de næste to sæsoner, hvor den anden sæson er en team-option.

Franskmanden var en del af det hold, der vandt sølv ved sommerens OL i Tokyo, hvor Frankrig tabte finalen til de amerikanske storfavoritter.

Skiftet betyder også, at ‘den franske prins’ følger sin tidligere holdkammerat Reggie Bullock til Dallas, da skarpskytten tidligere på sommeren skrev under på en tre-årig kontrakt med Mavericks.

Som erstatning på point guard-positionen har Knicks sikret sig Kemba Walker på en yderst favorabel kontrakt set med Knicks-briller. 

Jeg er NBA-redaktør her på siden og læser til dagligt til journalist på dmjx. Jeg følger NBA tæt, hvor min kærlighed bliver kastet ekstra meget efter New York Knicks.

Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

Brooklyn Nets

Her er der highlights fra opgøret mellem de forsvarende mestre Milwaukee Bucks og Brooklyn Nets. Milwaukee-mandskabet sejrede med cifrene 127-104.

Golden State Warriors

Her er der highlights fra nattens kamp mellem Los Angeles Lakers og Golden State Warriors. Et opgør, som Warriors trak sig bedst ud af.

NBA

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

NBA

Ben Simmons-sagaen har taget en ny drejning, og australierens holdkammerat Joel Embiid lægger ikke skjul på, hvor han står i forhold til den 25-årige...

Atlanta Hawks

Mandag aften var der deadline for forlængelse af spillere draftet i 2018. Det resulterede i et par store kontrakter, samt én spiller der ikke...

NBA

Det vil fremover være muligt at se et splinternyt, dansk NBA magasinprogram ved navn ´Crunch Time´ på TV 2 Play. Programmet vil have Thomas...

NBA

Klay Thompson står til at få comeback i den kommende sæson, og det rejser en masse spørgsmål for Golden State Warriors.