fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Kemba Walker – Steal of The Off-Season?

Kemba Walker er i denne off-season skiftet til New York Knicks, hvor den 31-årige guard har skrevet under på en toårig aftale.

Foto: Flickr - Keith Allison

Nye tider i Madison Square Garden

New York Knicks havde sidste år en renæssance-sæson, hvor de igen oplevede slutspillet. Følelsen af succes igangsatte et håb om lysere tider ved et af de mest populære hold i NBA. Julius Randle var all-star, og Immanuel Quickley viste sig som et af de store steals i draften.

Følelsen af succes overskyggede de før så mange sæsoner med elendighed og dårlig ledelse. Et af de helt store problemer hos New York Knicks har i mange sæsoner været deres mangel på en playmaker – altså en dygtig point guard. Den kaotiske ledelse under James Dolan har gjort de tilgængelige playmakere har søgt hen til mere stabile hold. Den bedste point guard holdet har set de sidste ti år var nok Jeremy Lin, da han brændte ligaen af i februar 2012. Dog har tilføjelsen af Derrick Rose og Immanuel Quickley også været positiv. Nu ligner det dog, at Knicks har fundet deres point guard.

Kemba Walker stempler ind

Kemba Walker har nemlig skrevet under på en toårig kontrakt med Knicks, og det er måske den bedste handel denne off-season. Walker blev sendt til Oklahoma City Thunder i sommers, og han er senere blevet købt ud af sin kontrakt. Derefter kunne Kemba Walker, der er født og opvokset i New York, skrive under med Knicks.

Walker vil over de næste to år blive betalt 18 millioner dollars, hvilket nærmest lyder absurd billigt for en spiller, der har været All-Star fire ud af de sidste fem All-Star kampe. Der er i alt 14 spillere, der har samme præstation, og 13 af dem tjener over 30 millioner dollars om året. Kemba Walker tjener omkring otte millioner dollars denne sæson. Kontrakten kommer på baggrund af Walkers skadeshistorik. Kan han holde sig skadesfri, så har Knicks lavet et steal. Knicks får en eksplosiv scorer og glimrende skytte, der samtidig besidder et fantastisk overblik.

Walker spillede sidste år 43 kampe for Boston Celtics, da han var plaget af skader. Han leverede dog stadig 19,3 points, 4,9 assists og 4,0 rebounds per kamp

Julius Randle var den bedste spiller hos Knicks sidste sæson, og han blev ofte sat op i et isolationsspil. Tilføjelsen af Kemba Walker, der på sine bedste dage er en af de bedste point guards i ligaen, ligner også det kan gavne Randle. Walker og Randle vil være en giftig pick-and-roll duo, og det bliver spændende at se, hvad det kan blive til.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Andre artikler med dette emne

NBA

Victor Wembanyama og Chet Holmgren duellerede natten til fredag, i hvad der endte i en nærmest direkte duel om årets Rookie of the year-trofæ.

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

Detroit Pistons

New York Knicks har været hyperaktive med trades på det seneste. Tidligere på sæsonen hentede de bl.a. OG Anunoby i Toronto Raptors. Nu får...

NBA

Topholdet i Western Confrence Oklahoma City Thunder forstærker sig trade deadlinen, hvor de henter Gordon Hayward fra Charlotte Hornets.