Kevin Durant udgår i nattens kamp mod Miami Heat

Kampen mellem Brooklyn Nets og Miami Heat bød på op- og nedture for den almene basketfan.
Foto: FIBA.com
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Efter blot fire minutter af kampen mod Miami Heat gik Kevin Durant nedtrykt mod bænken, mens han tog sig til låret. Årsagen skulle vise sig at være en skade i låret opstået nogle minutter forinden ved et drive til kurven. Durant kom ikke tilbage på banen.

Skaden til Durant må vække en del bekymringer hos cheftræner, Steve Nash. Det er langt fra første gang i sæsonen, at han misser kampe. Durant har kun spillet 24 ud af 56 kampe i denne sæson, grundet en længervarende skadespause fra midten af februar til starten af april. I løbet af i dag skal han igennem en nærmere undersøgelse for at klargøre alvorligheden af hans  lårskade.

Skade efter skade 

Selvom skaderne til de største stjerne har været en gennemgående tema i denne sæson – og flere spillere skyder skylden på det kompakte kampprogram – viser data, at skadesraten er faldet med seks procent sammenlignet med sidste år. Men selvom dataene ikke viser en afvigende sæson, mener Denvers cheftræner, Michael Malone, at trætheden er tydelige hos spillerne.

“Du kan se trætheden i vores spillere. Du kan se det på deres kroppe, og i deres kropsprog.” – sagde Malone i forrige uge.

Bam Adebayo med ‘Gamewinner’

Udover den uheldige skaden til Kevin Durant, blev kampen mellem Brooklyn Nets og Heat en tæt affære. Bam Adebayo afgjorde kampen med en ‘buzzerbeater’, og sikrede hjemmeholdet deres 29. sejr. Se det afgørende skud herunder.

Se andre spændende artikler