fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Brooklyn Nets

Kevin Durant og Kyrie Irving forenes i Brooklyn Nets

For henholdsvis 164 millioner dollars og 141 millioner dollars, er Kevin Durant og Kyrie Irving de næste fire år Brooklyn Nets-spillere. Dertil er DeAndre Jordan også i færd med at skifte adresse til Brooklyn.

Dermed dannes der sig et nyt Big Three i Brooklyn fra den kommende sæson, og mon ikke også at de nu er en seriøs udfordrer til NBA-tronen.

Officielt var det først ved midnat dansk tid, at free-agency perioden startede, men den respekterede og næsten altid korrekte amerikanske journaliste Adrian Wojnarowski, delte denne nyhed før det hele gik løs.

Det har været rygtet længe, at Kevin Durant og Kyrie Irving ville skifte til Brooklyn Nets, men fra rygter til at dette bliver en realitet er alligevel vanvittigt.

Brooklyn Nets fans må dog vente lidt med at se den nye trio tørne ud, da Kevin Durant sprang sin akillessene under NBA-finalerne i år. Dog skulle Kyrie Irving og DeAndre Jordan være klar til at trække i arbejdstøjet.

Opdateret:

Kevin Durant kommer til Brooklyn Nets i et sign-and-trade for D’Angelo Russell.

Foto: Fiba.com – Erik Drost – Flickr

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Cleveland Cavaliers

Den ugentlige hæder gik til Devin Booker og Darius Garland, der var med til, at deres hold gik ubesejret.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Denne tredje mandag i januar markerer fødslen for frihedskæmperen Martin Luther King Jr. og er tradition for en stor NBA-dag. Hele 12 kampe bliver...

Brooklyn Nets

De fleste hold har netop rundet milepælen på 41 kampe, hvilket betyder at vi er halvvejs gennem grundspillet! I denne artikel tager vi et...

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Anden runde af fan-stemmer til årets All Star-kamp er landet, og i Western Conference ligner det, at der kan blive plads til en højst...

NBA

Chicago Bulls må undvære deres vigtige bænkspiller Derrick Jones Jr., der sidder ude de næste to til fire uger med en knæskade.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.