fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Milwaukee Bucks

Kawhi dunkede første sejr i serien hjem til Toronto

Vi skulle ud i dobbelt overtid, før der blev fundet en vinder i kamp tre af serien mellem Milwaukee Bucks og Toronto Raptors. Det var hjemmeholdet, der trak det længste strå i Scotiabank Arena, og Toronto fik dermed reduceret til 2-1 i serien.

For Milwaukee ramte Mirotic tre ud af sine 11 forsøg. Giannis ramte fem ud af 16. Middleton tre ud af 16. Eric Bledsoe ligeså. I Toronto-lejren var sigtekornet ikke indstillet meget mere præcist. Danny Green ramte et ud af sine ni forsøg. Ibaka ramte to ud af ni. Fred VanVleet ramte et ud af 11. Alligevel kunne Raptors sikre sig den første sejr i serien da de vandt kampen med cifrene 118-112. De skulle dog ud i to gange overtid, før det blev en kendsgerning.

Raptors havde været foran kampen igennem, hvor Bucks havde haft svært ved at komme ind på livet af canadierne. Men Khris Middleton ville det anderledes, for selvom han ikke havde spillet sit livs kamp, fik han alligevel bolden igennem kurven efter kampuret havde passeret det sidste sekund, og sendte dermed kampen i overtid. Her tog Kawhi Leonard dog over.

Leonard leverede to altafgørende steals og afsluttede dem begge med et dunk igennem kurven til at lukke og slukke for kamp tre. Han endte med 36 point, syv rebounds og fem assists på hele 52 minutter.

Leonard slog sig ellers i første periode, hvor han landede forkert på sit ben. Det nægtede Leonard dog at lade sig påvirke af.

“Han elsker basketball. Det var det der skete i dag. At spille på trods af en skade, at spille igennem alt for at sejre. Det var hvad han beviste i dag,” sagde en taknemmelig Kyle Lowry ovenpå Kawhi Leonards store aften.

Milwaukee havde ikke lige så stor held med at få deres superstjerne i gang. Giannis Antetokounmpo ramte blot fem ud af sine 16 skud og var to fra syv på linjen. Han endte med 12 point, hvor han dog kunne tilføje hele 23 rebounds til statlinen.

“Vi kunne have været foran 3-0. Vi spillede ikke godt. Jeg forventede aldrig at denne serie skulle være nem,” sagde Giannis efter kampen, efter han desuden havde brugt et kvarter på at sidde og stirre ind i en væg og ned på kampstatistikkerne, ifølge ESPN.com.

Fjerde kamp i serien spilles natten til onsdag klokken 02:30.

Du kan se højdepunkter fra opgøret her:

https://www.youtube.com/watch?v=T_8FVPaL_EE

Skrevet af

Kasper er tidligere redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Andre artikler med dette emne

NBA

Ben Simmons’ karriere har været noget turbulent, hvor skader har fyldt en del. Ben Simmons, der i dag er fyldt 27 år, blev oprindelig...

EuroLeague

Serge Ibaka, der har tilbragt de sidste 14 år i NBA, har angiveligt underskrevet en etårig kontrakt med EuroLeague-holdet Bayern München.

NBA

NBA's Board of Governors har godkendt nye regler, som skal modvirke load management. Reglerne er målrettet ligaens stjernespillere, og træder i kraft med starten...

NBA

Cleveland Cavaliers har skrevet kontrakt med veteranen, der i 2016 hjalp Cavaliers til klubbens første mesterskab.

NBA

Philadelphia 76'ers-stjernen James Harden har modtaget en stor bøde fra NBA grundet sine kommentarer om 76'ers' GM, Daryl Morey.

LA Clippers

James Harden kalder Philadelphias 76'ers' GM Daryl Morey for en løgner til en begivenhed i Kina.

LA Lakers

Los Angeles Lakers og Anthony Davis er blevet enige om en kontraktforlængelse på tre år.

Chicago Bulls

Chicago Bulls er blevet enige med Ayo Dosunmu om en kontraktforlængelse på tre år.