Josh Richardson: Lederollen har været god til mig

Hør Josh Richardson om hans besøg til Danmark, hans flotte sæson for Miami Heat og meget mere lige her.

Josh Richardson afsluttede i foråret en fremragende sæson for Miami Heat. Faktisk havde Richardson sin klart bedste sæson i karrieren, hvor han snittede 16 point, tre rebounds og fire assists, og førte holdet i point per kamp.

Richardson blev draftet i 2015 som nummer 40 og har udviklet sig enormt meget siden hans indtræden i ligaen. Han er en fremragende forsvarsspiller med potentiale til, at være en elite forsvarer på hans position. Hans forsvar har altid været godt, men hans angreb er det, som Richardson har arbejdet på at udvikle. En transformation man for eksempel har set hos superstjernen, Kawhi Leonard, som primært var en forsvarsspiller, da han kom ind i ligaen, men lige har vundet et mesterskab som Finals MVP for Toronto Raptors. Det er også et spring Richardson gerne selv vil forsøge at tage:

“Helt bestemt. Den måde han har gjort det på er next level. En spiller som Jimmy Butler, som er bygget på samme måde, han spiller i begge ender. Paul George, spillere som dem har jeg altid set op til. Selv før jeg kom ind i ligaen

Ikke kun hans forsvar har været godt i år. Han har fået en meget større rolle hos Miami og har sprudlet i den. Denne sæson havde han sit bedste år i karrieren i både point, rebounds og assists. Han skød de samme solide procenter, men på mange flere forsøg, hvilket er en stor bedrift. Har er heller ikke selv i tvivl om, at han har haft et godt år:

“Jeg synes, det var et godt år for mig”

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Se andre spændende artikler