fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Joel Embiid ude med skadet fod

Joel Embiid, der af mange blev anset for at være 1st pick i draften bliver nu tvivlet af mange. Det unge talent, der før blev sammenlignet med Hakeem Olajuwon, har fået en yderligere skade på sin højre fod.

Kansas Jayhawks - Flickr - Frank Thompson

Joel Embiid snittede 11,2 pts, 8,1 rebounds, 2,6 blks samt skød 62,6% fra gulvet på blot 23,1 minutter pr. kamp i sit ene år i college hos Kansas Jayhawks. Mange scouts udtrykte, at de var yderst imponerede over Embiids fodarbejde af en så ung center, der kun har spillet basketball i en lille årrække.  Han er 213 cm høj og vejer 113 kg, hvilket mange scouts også ser som en kæmpe fordel, da de mener, at han har en NBA-klar krop.

Embiids første skade kom i form af en rygskade. hvilket fik ham til at sidde ude en stor del af NCAA-turneringen. Her begyndte tvivlen at slå sine rødder, da man var bange for om skaden ville påvirke ham senere i hans karriere eller om han overhovedet ville blive den samme spiller. Dette skyldtes til dels hvad man har set ske med spillere som Greg Oden og Andrew Bynum.
Han kom sig fint efter sin rygskade, men det er blevet rapporteret at han igen er blevet skadet. Denne gang i hans højre fod.

“Han har lidt af en fod skade på højre fod, engang i løbet af de sidste par dage” – fortæller Arn Tellem til EPSN’s Andy Katz i telefonen. Han er i gang med at blive evalueret af diverse læger og eksperter indenfor området, og videre information følger en gang i morgen.

Der går rygter om at Embiid har brækket foden, men det ville hans agent, Arn Tellem, ikke bekymre sig om indtil eksperterne har givet en diagnose. Dog bekræftede han at, det var højst usandsynligt at Embiid ville deltage i flere workouts indtil d. 26 grundet skaden.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Cleveland Cavaliers har kastet sit fokus andre steder nu, da man er meget bange for denne fodskade. Deres fokus ligger nu hovedsageligt på Jabari Parker eller Andrew Wiggins. De har endda haft Dante Exum til workout. Så hvis situationen forsætter sådan her er det svært at sige om Embiid overhovedet bliver et top ti pick grundet begge hans tidligere skader. Dog hvis skaden ikke viser sig at være noget alvorligt kan man ikke forvente at han slider alt for meget i diverse mock drafts.

(Foto: Flickr – Frank Thompson)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

NBA

Overraskelser, dominerende superstjerner og solide slutspilshold pryder sæsonens første in-season power ranking.

Basketligaen

Søndag debuterede Reggie Kissoonlal for Maine Celtics i NBA G-League, og den tidligere Randers Cimbria-spiller gjorde en god figur i sine første minutter i...

NBA

76ers stjernen Joel Embiid havde en historisk individuel kamp i sejren mod Utah Jazz.

FIBA

Den franske komet Victor Wembanyama fik fredag aften senior landsholdsdebut, og Wembanyama var i vanlig stil i centrum.

Nyhedsoversigt

Nike har udgivet deres 2022-23 City Edition-trøjer

Brooklyn Nets

Så er ugens spillere endnu engang kåret i NBA.

Basketligaen

Zeke Moore debuterede fredag for Golden State Warriors´ NBA G League-hold med manér. Moore blev delt Warriors-topscorer med 20 point i en tæt sejr.

Nyhedsoversigt

Philadelphia 76'ers må undvære James Harden, efter han har pådraget sig en skade i højre fod