fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

James Harden og Chris Paul får ny forstærkning

Det er den tidligere Toronto Raptors veteran PJ Tucker som skifter Canada ud med Texas, og Øst ud med Vest.

Houston Rockets var allerede i denne sæson en titel bejder i Western Conference, og nu ser det ud til at de får et mandskab der måske kan gå hele vejen. Tidligere kunne vi skrive, at Houston Rockets skrev under med kinesiske Zhou Qi, nu er det så PJ Tucker som drager til Houston, Texas.

Ifølge det amerikanske medie The Vertical, så har 32-årige PJ Tucker skrevet under på en fire-årige kontrakt som kommer til at betale ham $32 millioner, og hans værdi er da også finde i især den defensive del af spillet, hvor han har bevist sit værd for Toronto Raptors.

PJ Tucker, hvis rigtige navn er Anthony Leon Tucker, blev draftet tilbage i 2006, og har tidligere i sin NBA-karriere spillet for netop Toronto Raptors og Phoenix Suns. Tucker har også haft succes i Europa, hvor han tidligere har spillet for Donetsk og Brose Baskets. Tucker vandt da også den tyske bundesliga tilbage i 2012, hvor han også blev kåret til Finals MVP.

Tucker er kendt for hans lidt flamboyante valg basketball-sko. Det amerikanske magasin Slam Magazin, har sågar kåret ham til det største “Sneakerhead” i NBA. PJ Tucker er også tidligere blevet omtalt som en hård hund, og der har da også tidligere været eksempler på, hvor Tucker har været i skærmydsler med andre spillere.

Sidste sæson snittede PJ Tucker 6.7 point, 5.8 rebounds og 1.2 assist per kamp.

Foto: Youtube Screenshot

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Andre artikler med dette emne

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-stjerne Reggie Kissoonlal forlader College Park Skyhawks til fordel for Grand Rapids Gold i NBA G League.

Golden State Warriors

Golden State Warriors-stjernen Stephen Curry forstår godt, at nogle af klubbens egne tilhængere buhede spillerne efter onsdagens store nederlag til New Orleans Pelicans.

LA Clippers

Kawhi Leonard har skrevet under på en aftale med Los Angeles Clippers, der binder ham til klubben frem til 2026/27-sæsonen.