fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Chicago Bulls

Ja Morant on fire mod Chicago Bulls

Ja Morant scorede 46 points i kampen mod Chicago Bulls. Dermed bliver han indehaver af rekorden for flest points scoret i den regulære sæson og slutspillet.

Foto: Flickr - All-Pro Reels

Morant scorede personlig bedst og franchiserekord for den regulære sæson, da Grizzlies slog Chicago Bulls. Den unge points guard endte kampen med 46 points. Han gik 15-28 fra gulvet, 3-4 fra trepointslinjen og 13-15 fra straffekastlinjen. Ja Morant scorede 16 points i første halvleg, men var on fire i tredje quarter, hvor han scorede 20 points. Det er dermed femte gang i sæsonen, at Morant har scoret over 40 points. I kampen leverede Morant også et flot 360 lay-up.

 

’’Jeg har set så mange af dem. Det er en smule kedeligt nu. Han er en fantastisk spiller.’’ Sagde Steven Adams til ESPN.

Med 46 points, slog Ja Morant den tidligere rekord, som Mike Miller var indehaver af. Mike Millers scorede 45 points tilbage i 2007. Dermed er Morant nu indehaver af rekorden for flest points scoret i en kamp i den regulære sæson og i slutspillet. Sidste år i slutspillet scorede han 47 points mod Utah Jazz.

Grizzlies gjorde det svært for den femdobbelte All-Star spiller DeMar DeRozan, der endte kampen med 31 point. 24 points af hans 31 points kom i anden halvleg. Dette er hans 10 kamp i streg med 30 points eller mere. Desværre for DeRozan endte hans rekord for fleste kampe med 35 points og minimum 50 procent fra gulvet i nat. DeRozan skød 10-29 fra gulvet i opgøret mod Grizzlies.

 

Memphis vandt kampen 116 – 100. De har nu vundet 42 kampe i sæsonen, hvilket placerer dem på en 3 plads i Western Conference. Chicago har vundet 39 kampe i sæsonen. De mistede deres førsteplads i nat til Miami Heat.

Jeg har fulgt med i NBA siden 2013-14 sæsonen. Jeg følger ligeledes med i collegebasket.

Andre artikler med dette emne

Chicago Bulls

Chicago Bulls er blevet enige med Ayo Dosunmu om en kontraktforlængelse på tre år.

NBA

Memphis Grizzlies har forlænget Desmond Banes kontrakt med fem år, som kommer til at koste 1.4 milliarder danske kroner.

NBA

Ugen op til draften er ofte fyldt med massere af trades holdene imellem, og i år var ingen undtagelse, da store profiler som Chris...

NBA

Efter Ja Morant for anden gang fremviste hvad, der lignede en pistol, på en Instagram Live-video, er den unge superstjerne blevet suspenderet i 25...

NBA

Efter endnu en video, hvor han angiveligt fremviser en pistol, er Ja Morant blevet suspenderet fra alt aktivitet med Memphis Grizzlies.

NBA

Memphis Grizzlies' stjernespiller Ja Morant kan angiveligt ses fremholde en pistol igen på en ny Instragram Live-video.

NBA

Årets forsvarsspiller, årets clutch spiller og årets træner i NBA er alle blevet kåret og offentliggjort.

NBA

Ottendepladsen i henholdsvis i East og West blev fundet i nat, efter Miami Heat og Minnesota Timberwolves sejrede i Play-in turneringen.