fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

CSKA Moscow

Iffe Lundberg: “Ord kan ikke beskrive den følelse, jeg har inde i kroppen”

Gabriel ´Iffe´ Lundberg bliver den første dansker i verdens bedste basketball-liga. Phoenix Suns har lørdag aften dansk tid præsenteret Lundberg som ny spiller i Suns-trøjen.

Foto: M. Serbin, cskabasket.com

Nu er den officiel.

Danske Gabriel ´Iffe´ Lundberg er ny Phoenix Suns-spiller.

Fredag aften dansk tid bekræftede Phoenix Suns, at de har hentet den danske superstjerne til klubben. Iffe Lundberg bliver dermed den første dansker spiller i verdens bedste basketball-liga.

“Ord kan slet ikke beskrive den følelse, jeg har inde i kroppen. Jeg ved virkelig ikke, hvordan jeg skal beskrive det. I går gik den drøm, jeg har haft, siden jeg var en lille dreng på fem år gammel, i opfyldelse; Jeg har skrevet under på en kontrakt i NBA. I NBA,” skriver den nye Phoenix Suns-spiller i et opslag på sin Instagram-profil.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Gabriel Iffe Lundberg (@iffelundberg)

“Ikke nok med at det kun er få spillere, som får en mulighed for at spille i den liga, men at få muligheden som dansker er noget helt surrealistisk. Jeg er utrolig stolt og beæret over at kunne kalde mig selv for dansker, og så samtidig at få lov til at repræsentere mit land i verdens bedste basketball liga,” skriver han videre.

Lundberg kommer til Phoenix efter et ophold i CSKA Moskva, hvor han har spillet i et års tid. Han var blandt andet med til at vinde den russiske liga, VTB United League, i sidste sæson.

“Dette er et bevis på, at uanset hvem du er, hvilken sportsgren du dyrker, hvor du kommer fra, hvilket miljø/baggrund du er opvokset i, eller hvilke ressourcer din familie har, at man med hårdt arbejde, viljestyrke, selvtillid og en lille smule held kan opnå sine drømme, hvis man virkelig tør at gå efter dem,” skriver Lundberg på Instagram.

Danskeren har tidligere i karrieren spillet i Polen, Spanien og Danmark.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Flere Euroleague-klubber er på jagt efter at få den danske NBA-spiller Iffe Lundberg på kontrakt, beretter den troværdige italienske journalist Luca D´Alessandro.

NBA

Nattens draft bød på flere overraskelser. Her er en oversigt over de mest bemærkelsesværdige valg i nattens draft.

NBA

Årets NBA draft er blevet afviklet, og Orlando Magic valgte Paolo Banchero fra Duke som den første i årets draft.

NBA

Caleb Swanigan er gået bort i en alder af 25 år. Han spillede tre sæsoner i NBA - senest for Portland Trail Blazers i...

Brooklyn Nets

Kyrie Irving og Brooklyn Nets skulle, ifølge Shams Charania fra The Athletic, være havnet i en blindgyde i forhandlingerne om Irvings fremtid på holdet.

NBA

Fullcourts NBA Draft guide 2022 vil gøre dig klogere på de kommende NBA-spillere. Her er et overblik og en gennemgang over mange af de...

Boston Celtics

Efter en 13 point sejr over Boston Celtics kan Golden State Warriors tilføje endnu en Larry O'Brien pokal til trofæskabet. Stephen Curry var nok...

NBA

Natten til torsdag blev den ombejlede center Christian Wood traded til Dallas fra Houston.