fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Houston Rockets

John Wall har fundet ny klub

Efter to år i Houston Rockets og lidt spilletid, har klubben og Wall ingået et buy-out. Wall forventes at skrive kontrakt med Los Angeles Clippers.

John Wall og Houston Rockets er blevet enige om et buy-out, hvilket gør John Wall til en Unrestricted free agent.

John Wall, der havde tilbragt de første 11 år af hans karriere hos Washington Wizards, blev i december 2020 tradet til Houston Rockets i en byttehandel, der sendte Russell Westbrook til Washington Wizards. John Wall har nu befundet sig i Houston de seneste to sæsoner, hvor det er blevet til 40 kampe. Han har i gennemsnit scoret 20,6 point, 3,2 rebounds, 6,9 assists og 1,1 stålende bolde, mens han skød 40,4 procent fra gulvet og 31,7 procent fra 3-pointslinjen.

Rockets valgte at lukke ham ned, i den sidste halvdel af sæsonen 2020-21, da Houston havde fokus på at udvikle deres unge spillere i Jalen Green, Alperen Sengun mf. Samtidig sikrede de sig, at Wall ville forblive rask og ikke skade hans markedsværdi. Der kom dog aldrig en byttehandel på plads, da der ikke var nogen klubber, som var villige til at betalte hans kontrakt.

I forhandlingerne har Wall valgt at give 6,5 millioner dollars tilbage til klubben, af hans 47,3 millioner dollars løn, den kommende sæson. Ifølge Adrian Wojnarowski forventes det, at Wall skriver under med Los Angeles Clippers. Andre klubber er dog også interesseret i Wall.

 

Skrevet af

Jeg har fulgt med i NBA siden 2013-14 sæsonen. Jeg endte med at få en forkærlig for Russell Westbrook og Oklahoma City Thunder. Jeg begyndte for alvor at følge med i college basket, i 2020-21 sæsonen.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Natten til torsdag blev den ombejlede center Christian Wood traded til Dallas fra Houston.

Denver Nuggets

Den dominerende center har ikke været til at stoppe endnu engang i år, og er nu løbet med sit andet MVP-trofæ. Han er nu...

NBA

Inden nattens opgør mod New Orleans Pelicans fik Los Angeles Clippers en ærgerlig nyhed, da Paul George er testet positiv for Covid19, hvilket holder...

LA Clippers

Natten til onsdag tog Minnesota Timberwolves hjemme imod Los Angeles Clippers, i en kamp om syvendepladsen og dermed en direkte billet til slutspillet.

LA Clippers

I aftenens sidste kamp tager Minnesota Timberwolves hjemme imod Los Angeles Clippers. På papiret kunne det godt ligne play-in turneringens mest interessante opgør. Anthony...

Houston Rockets

Jalen Green fik ikke den bedste start på sin karriere, men har sluttet sæsonen stærkt af.

NBA

Chris Paul har endnu en gang været med til at slå en franchise-record, og der er ingen tvivl om, at hans mål i år...

NBA

John Wall har en så stor kontrakt, at han placerer sig i top tre på ligaens liste over højeste lønninger, selvom han ikke har...