fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Houston Rockets

John Wall har fundet ny klub

Efter to år i Houston Rockets og lidt spilletid, har klubben og Wall ingået et buy-out. Wall forventes at skrive kontrakt med Los Angeles Clippers.

John Wall og Houston Rockets er blevet enige om et buy-out, hvilket gør John Wall til en Unrestricted free agent.

John Wall, der havde tilbragt de første 11 år af hans karriere hos Washington Wizards, blev i december 2020 tradet til Houston Rockets i en byttehandel, der sendte Russell Westbrook til Washington Wizards. John Wall har nu befundet sig i Houston de seneste to sæsoner, hvor det er blevet til 40 kampe. Han har i gennemsnit scoret 20,6 point, 3,2 rebounds, 6,9 assists og 1,1 stålende bolde, mens han skød 40,4 procent fra gulvet og 31,7 procent fra 3-pointslinjen.

Rockets valgte at lukke ham ned, i den sidste halvdel af sæsonen 2020-21, da Houston havde fokus på at udvikle deres unge spillere i Jalen Green, Alperen Sengun mf. Samtidig sikrede de sig, at Wall ville forblive rask og ikke skade hans markedsværdi. Der kom dog aldrig en byttehandel på plads, da der ikke var nogen klubber, som var villige til at betalte hans kontrakt.

I forhandlingerne har Wall valgt at give 6,5 millioner dollars tilbage til klubben, af hans 47,3 millioner dollars løn, den kommende sæson. Ifølge Adrian Wojnarowski forventes det, at Wall skriver under med Los Angeles Clippers. Andre klubber er dog også interesseret i Wall.

 

Jeg har fulgt med i NBA siden 2013-14 sæsonen. Jeg følger ligeledes med i collegebasket.

Andre artikler med dette emne

NBA

Det krævede en vild tredje periode fra Devin Booker i kamp fem for at eliminere Los Angeles Clippers, da Phoenix Suns vinder slutspilsserien 4-1.

NBA

Tidligere Boston Celtics-træner Ime Udoka er nået frem til en aftale med Houston Rockets om at skulle være deres nye cheftræner.

NBA

Toronto Raptors fyrer cheftræner Nick Nurse, der tidligere er blevet kåret til årets træner og var med til at bringe det første NBA-mesterskab til...

LA Lakers

Natten til mandag slog Los Angeles Lakers de unge Rockets med 134-109, deres tredje sejr i streg.

NBA

Los Angeles Clippers' stjernespiller Paul George er meldt ude med en skade, efter han tog et grimt fald på sit højre ben i nattens...

NBA

Det var Dame-time hele natten i går, og han blev den blot ottende spiller til at score over 70 point.

NBA

Opgøret mellem Kings og Clippers blev til en gyser, der gik i to overtider, og hvor der blev scoret flere point end i nogen...

NBA

Slutspillet begynder at nærme sig, og man skulle gerne begynde at kunne se en hierarkisk orden blandt holdene. Der er dog stadig mange hold,...