fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Hold øje med disse rookies i 2021-22 sæsonen

2021-22 sæsonen er lige om hjørnet, hvilket betyder vi snart får de nye rookies at se. Her er en liste over nogle af de meste spændende rookies, som du skal holde øje med i den kommende sæson.

Foto: Flickr - Rivals.com

En spændende pulje af unge talenter blev i sommers valgt ind i NBA. Mange af dem står til at få debut i næste uge, når NBAs 2021-22 sæson begynder. Der er mange spillere, der vil gå ind og have en direkte indflydelse fra start. Her er nogle af de spiller, du skal holde øje med i den kommende sæson:

Højt niveau i top-5

Foto: Flickr – Rivals.com

2021 draften havde en bred gruppe af dygtige spillere, men der var ikke stor tvivl om, hvem de første fem spillere skulle være. Det er klart, at de bedste spillere man skal holde øje med ligger i toppen, men i år har vi fem spillere, der kan gå ind og være førende spillere på deres nye hold.

Cade Cunningham blev valgt som den første af Detroit, og han ligner allerede en spiller, der kan give erfarne NBA-spillere sved på panden. Med et giftigt skud fra distancen og en stor krop er han den perfekte moderne guard i NBA.

Houston Rockets tog Jalen Green, der er landet i en perfekt situation til at udvikle sig. Han kommer til at drive offensiven i Houston. Green følte, at han skulle have været førstevalget, og derfor er han sulten for at vise sig frem. En eksplosiv offensiv guard, der allerede har vist sig mod tidligere NBA-modstand, da han spillede i NBAs udviklingsliga G-League sidste år.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Evan Mobley er en spændende stor spiller, som har en unik spillestil. Både et monster offensivt og defensivt betyder, at Mobley helt sikkert kommer til at vise sig frem på diverse highlights gennem sæsonen. Han kan gå ind og blive en af de bedste shot-blockers i NBA.

Scottie Barnes er en af de bedste defensive spillere i draften, og han gik overraskende som nummer fire. Toronto så noget i ham de kunne lide, og han er helt sikkert et kæmpe talent. Han kan spille og dække flere positioner, og han skal nok vise sig frem i løbtet af sæsonen.

Orlando Magic har fået en fantastisk spiller i Jalen Suggs. Suggs var den bedste spiller på det bedste hold i college, der godt nok tabte college-finalen. Suggs kommer til at være en vigtig spiller i Orlandos rebuild, og han er altid klar på at levere i begge ender. Han kan blandt andet levere highlights som her:

Annonce. Scroll for at læse videre.

Houstons internationale talenter

Foto: Flickr – Baloncesto España

Houston Rockets er i gang med at genopbygge efter James Harden forlod holdet sidste år. Vi har allerede nævnt Jalen Green som en spændende spiller, men de valgte også to spændende europæiske spillere – nemlig de to store spillere Usman Garuba og Alperen Sengün.

Garuba og Sengün er landet i en perfekt situation, hvor det ligner, at de vil få mulighed for en masse spilletid. Rockets vil højst sandsynligt starte med Christian Wood, men der er plads ved siden af ham for de to europæere.

Sengün og Garuba har hver deres styrker, og de styrker ligger i hver sin ende. Sengün kan gå hen og blive draftens største steal, da han er offensivt har vist sig at være genial. Han er en traditionel big-man, der lever i feltet. Som 18-årig blev han kåret til MVP i den tyrkiske liga, hvor han havde 19,2 points og 9,4 rebounds per kamp.

Usman Garuba er et defensivt monster. Han kommer fra en sæson ved Real Madrid, hvor han fik flere flotte individuelle priser, og han blev også belønnet med en udtagelse til det spanske OL-hold. Han debuterede som 16-årig, hvor han blev den yngste spiller i Real Madrids historie, hvilket var en titel han tog fra Luka Doncic.

Sacramentos nye arbejdshest

Foto: Flickr – LockedIN Magazine

Sacramento har ikke været kendt for at lave de bedste valg i draften, men det er blevet bedre. Det ligner, at de har fået en spiller ind, der har tænkt sig at give alt, hvad han har. Davion Mitchell er en mesterskabsvindende point guard, der blev kåret til den bedste forsvarsspiller i college sidste sæson. Han er en pestilens for en angrebsspiller, da han ikke giver dem et sekund til at trække vejret. Offensivt er han en troldmand, der kan lave magiske ting med bolden både i afslutninger og afleveringer.

Han er en vinder, der kommer ind på et hold, der lige præcis mangler sådan en type. Han arbejder hårdt, faktisk arbejdede han så hårdt, at Sacramento begrænsede hans træningstid under holdets Training Camp, så han ikke ville brænde ud. Det ligner et godt tegn for fremtiden.

Brooklyns wildcard

Foto: Flickr – CCS Pictures – Stephen Lew-USA TODAY Sports

Durant, Harden, Irving, Griffin, Aldridge og Millsap. Det er bare nogle af de navne, der hører til Brooklyn Nets hold. Alle sammen tidligere All-Stars, og alle sammen meget dygtige spillere. Det kan dog være, at man skal lære navnet Cameron Thomas at kende.

Cameron Thomas var en af de mest scorende spiller i college, hvor han havde 23 points per kamp. Han har et scorings-gen, der minder lidt om Lou Williams. Han scorer, når han vil score. Han er specielt god til at skabe skuddet i isolations-situationer. I NBAs Summer League havde han over fire kamp 27 points per kamp. Han har også været spændende at følge i NBAs pre-season, da han blandt andet lavede 21 points imod Lakers i en af kampene.

Anden runde gemmer på diamanter

Foto: Flickr – Eleven Warriors

Hvert år ser vi en spiller fra anden runde af draften, der går ind og overrasker alle. Det har været spillere som Nikola Jokic, Khris Middleton og Marc Gasol. Årets draft byder også på nogle spændende navne, der faldt til anden runde.

Jared Butler vandt college-mesterskabet med Baylor og Davion Mitchell. Han var den centrale brik, der gjorde, at holdet vandt mesterskabet. Han minder meget om sin holdkammerat, da han er en glimrende forsvarsspiller og en god skytte. Han var en af de bedste spillere i college, og han faldt nok kun til anden runde, da man opdagede en hjertefejl ved Draft Combine, men han er blevet clearet til at spille. Han skal spille for Utah Jazz i den kommende sæson.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Chicago Bulls har fået en masse nye spillere ind. En af dem er Ayo Dosunmu, der kommer fra en stor sæson ved Illions-universitetet. Han er blevet sammelignet med spillere som Jrue Holiday, hvilket kan gøre, at han bliver attraktiv i fremtiden. Med over 20 points i gennemsnit i college har han vist, at han har offensive evner, og han er samtidig en dygtig forsvarsspiller. Han blev kåret til den bedste point guard i college, men han var kun den niende point guard valgt i draften. Han har helt sikkert noget, som han vil ud og vise NBA.

Sidste mand, som du skal holde øje med i næste sæson er Atlantas nye guard Sharife Cooper. Cooper blev valgt som nummer 48 i draften, hvilket kom bag på mange eksperter. Cooper lignede et sikkert første-runde-valg. Han røg ned i anden runde på grund af tvivl om hans skud, men han har skudt bolden glimrende gennem både Summer League og Pre-season. I Summer League var han en af de bedste spillere sammen med sin nye holdkammerat Jalen Johnson, der nok var den bedste spiller ved Summer League.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

Brooklyn Nets

Her er der highlights fra opgøret mellem de forsvarende mestre Milwaukee Bucks og Brooklyn Nets. Milwaukee-mandskabet sejrede med cifrene 127-104.

Golden State Warriors

Her er der highlights fra nattens kamp mellem Los Angeles Lakers og Golden State Warriors. Et opgør, som Warriors trak sig bedst ud af.

NBA

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

NBA

Ben Simmons-sagaen har taget en ny drejning, og australierens holdkammerat Joel Embiid lægger ikke skjul på, hvor han står i forhold til den 25-årige...

Atlanta Hawks

Mandag aften var der deadline for forlængelse af spillere draftet i 2018. Det resulterede i et par store kontrakter, samt én spiller der ikke...

NBA

Det vil fremover være muligt at se et splinternyt, dansk NBA magasinprogram ved navn ´Crunch Time´ på TV 2 Play. Programmet vil have Thomas...

NBA

Klay Thompson står til at få comeback i den kommende sæson, og det rejser en masse spørgsmål for Golden State Warriors.