fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Her er ugens spillere i NBA

NBA har kåret ugens spillere for den 12. uge i sæsonen. Den ugentlige hæder gik til Fred VanVleet fra Toronto Raptors og Ja Morant fra Memphis Grizzlies.

Foto: Flickr - All-Pro Reels

Endnu en uge er gået i verdens bedste basketball-liga NBA, og det betyder, at ugens spillere er blevet kåret. I denne uge har vi igen set Ja Morant imponere alt og alle, da han modtog titlen for ugens spiller i Western Conference. Imens har Fred VanVleet ført Toronto Raptors til fire sejre, hvilket har givet ham tilen som ugens spiller i Eastern Conference.

Ja Morant, Memphis Grizzlies

Foto: Flickr – All-Pro Reels

Memphis Grizzlies har været en af de større overraskelser i NBA i denne sæson. Men en bred bænk og fremtræden superstjerne i Ja Morant, har de indtaget fjerdepladsen i Western Conference.

Morant har været særligt god i den seneste uge, da han har været med til at føre Grizzlies til en ubesjeret uge med fem sejre. Han har haft 25,0 points, 6,8 assists og 6,3 rebounds per kamp i løbet af ugen. Han har trukket overskrifter med sine to atletiske spil mod Lakers, hvor han hoppede ud af bygningen, under både et block og et dunk.

Han spillede dog sin bedste kamp imod Brooklyn Nets, hvor han scorede 36 points og holdet tog sejren over det bedst rangerede hold i Eastern Conference.

Fred VanVleet, Toronto Raptors

Foto: Flickr – All-Pro Reels

Fred VanVleet har haft en All-Star uge i Toronto. For tomme haller i Canada har han været på toppen sammen med holdet, der har vundet fire ud af fire kampe i løbet af ugen. VanVleet havde 30,3 points, 6,5 assists og 4,8 rebounds per kamp. Han formåede også at få sin første triple-double i karrieren i kampen mod Utah Jazz.

Toronto er lige nu på syvendepladsen i Eastern Conference, men de har vundet deres seneste seks kampe. Her har de blandt andet slået hold som Milwaukee Bucks og Utah Jazz. De tager imod Phoenix Suns onsdag i Toronto.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Cleveland Cavaliers

Den ugentlige hæder gik til Devin Booker og Darius Garland, der var med til, at deres hold gik ubesejret.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Denne tredje mandag i januar markerer fødslen for frihedskæmperen Martin Luther King Jr. og er tradition for en stor NBA-dag. Hele 12 kampe bliver...

Brooklyn Nets

De fleste hold har netop rundet milepælen på 41 kampe, hvilket betyder at vi er halvvejs gennem grundspillet! I denne artikel tager vi et...

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.

NBA

Anden runde af fan-stemmer til årets All Star-kamp er landet, og i Western Conference ligner det, at der kan blive plads til en højst...

NBA

Chicago Bulls må undvære deres vigtige bænkspiller Derrick Jones Jr., der sidder ude de næste to til fire uger med en knæskade.

NBA

Se top 10 highlights fra natten i NBA lige her.