fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Her er ugens spillere i NBA

NBA har kåret ugens spillere for den 12. uge i sæsonen. Den ugentlige hæder gik til Fred VanVleet fra Toronto Raptors og Ja Morant fra Memphis Grizzlies.

Foto: Flickr - All-Pro Reels

Endnu en uge er gået i verdens bedste basketball-liga NBA, og det betyder, at ugens spillere er blevet kåret. I denne uge har vi igen set Ja Morant imponere alt og alle, da han modtog titlen for ugens spiller i Western Conference. Imens har Fred VanVleet ført Toronto Raptors til fire sejre, hvilket har givet ham tilen som ugens spiller i Eastern Conference.

Ja Morant, Memphis Grizzlies

Foto: Flickr – All-Pro Reels

Memphis Grizzlies har været en af de større overraskelser i NBA i denne sæson. Men en bred bænk og fremtræden superstjerne i Ja Morant, har de indtaget fjerdepladsen i Western Conference.

Morant har været særligt god i den seneste uge, da han har været med til at føre Grizzlies til en ubesjeret uge med fem sejre. Han har haft 25,0 points, 6,8 assists og 6,3 rebounds per kamp i løbet af ugen. Han har trukket overskrifter med sine to atletiske spil mod Lakers, hvor han hoppede ud af bygningen, under både et block og et dunk.

Han spillede dog sin bedste kamp imod Brooklyn Nets, hvor han scorede 36 points og holdet tog sejren over det bedst rangerede hold i Eastern Conference.

Fred VanVleet, Toronto Raptors

Foto: Flickr – All-Pro Reels

Fred VanVleet har haft en All-Star uge i Toronto. For tomme haller i Canada har han været på toppen sammen med holdet, der har vundet fire ud af fire kampe i løbet af ugen. VanVleet havde 30,3 points, 6,5 assists og 4,8 rebounds per kamp. Han formåede også at få sin første triple-double i karrieren i kampen mod Utah Jazz.

Toronto er lige nu på syvendepladsen i Eastern Conference, men de har vundet deres seneste seks kampe. Her har de blandt andet slået hold som Milwaukee Bucks og Utah Jazz. De tager imod Phoenix Suns onsdag i Toronto.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Flere Euroleague-klubber er på jagt efter at få den danske NBA-spiller Iffe Lundberg på kontrakt, beretter den troværdige italienske journalist Luca D´Alessandro.

NBA

Nattens draft bød på flere overraskelser. Her er en oversigt over de mest bemærkelsesværdige valg i nattens draft.

NBA

Årets NBA draft er blevet afviklet, og Orlando Magic valgte Paolo Banchero fra Duke som den første i årets draft.

NBA

Caleb Swanigan er gået bort i en alder af 25 år. Han spillede tre sæsoner i NBA - senest for Portland Trail Blazers i...

Brooklyn Nets

Kyrie Irving og Brooklyn Nets skulle, ifølge Shams Charania fra The Athletic, være havnet i en blindgyde i forhandlingerne om Irvings fremtid på holdet.

NBA

Fullcourts NBA Draft guide 2022 vil gøre dig klogere på de kommende NBA-spillere. Her er et overblik og en gennemgang over mange af de...

Boston Celtics

Efter en 13 point sejr over Boston Celtics kan Golden State Warriors tilføje endnu en Larry O'Brien pokal til trofæskabet. Stephen Curry var nok...

NBA

Natten til torsdag blev den ombejlede center Christian Wood traded til Dallas fra Houston.