Her er Draftens største steals

Det er snart to uger siden NBA holdene valgte deres nye spillere. Draften foregik uden de helt store overraskelser på trods af de forventninger, som man havde, inden den gik i gang. Denne draft er beskrevet meget dyb, hvilket vil sige holdene kan være heldige at finde en god spiller sent i draft. Her nogle bud på, hvem de største steals i år er.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Obi Toppin, New York Knicks 8. valget

Foto: Youtube

New York Knicks var igen uheldige med deres Draft Lottery, men Knicks måtte føle sig heldige, da de så Toppin dale ned i draften. De havde ikke tænkt et scenarie, hvor han ville falde så langt ned, og de var ikke i tvivl, da det kom til deres valg. Toppin er født og opvokset i New York, og han var meget emotionel på draft-natten. Som spiller kommer han fra en fantastisk sæson. Han var uden tvivl den bedste collegespiller sidste år. Der er stor forskel på spillet i NBA og spillet i College, men Knicks har fået et offensivt monster. Han minder meget om en spiller som Amar’e Stoudemire, da han spiller med massere af energi og hjerte. Toppin kan gå hen og få en stor rolle på Knicks holdet, og han vil være et godt bud på næste sæsons Rookie of the Year på grund af sin store rolle, og da topvalgene ikke er stjernerne på deres hold. 

 

Deni Avdija, Washington Wizards 9. valget

Foto: Flickr – Ermanno Gallo

Nogle eksperter havde Avdija som nummer ét i årets draft. Mange havde ham som nummer to, men ingen havde set Avdija falde helt ned til 9. valget. Til trods for Avdijas store fald, er han landet i en klub, som passer ham perfekt. Wizards mangler virkelig den type wing-spiller som Avdija kan blive. Han har et stort potentiale, men han skal udvikle et bedre skud. Der er massere af talent i ham, og Wizards har virkelig fået meget spiller i deres valg. Avidjas potentiale er meget stort, og han kan blive en af de bedste spillere i denne draft, hvis han udvikler sig. 

 

Tyrese Haliburton, Sacramento Kings 12. valget

Foto: Youtube

Tyrese Haliburton var anset som et sikkert top 10 valg, men på draft-natten stod det klart, at han ville falde ud af top 10, hvilket kom Sacramento Kings til gavn. Mange forventede Knicks eller Spurs til at vælge ham, men da han ikke blev valgt der, var Kings ikke i tvivl. De har nu fået en meget dygtig combo-guard med et fint skud og et fantastisk overblik. Han er en af de klogeste rookie-spillere i denne klasse, og han er meget god til at finde sine holdkammerater i alle situationer. Kings har fået en god spiller, som kan diktere spillet når De’Aaron Fox skal have pauser.

 

RJ Hampton, Denver Nuggets 24. valget

Foto: Fickr – Rivals.com

RJ Hampton blev draftet i slutningen af første runde til Bucks, som sendte ham videre til Denver Nuggets. Her kan Nuggets have lavet endnu et steal, som de gjorde med Michael Porter Jr. og måske også Bol Bol. Hampton var nemlig rangeret som en af de bedste spillere ud af High School, men tog ligesom LaMelo Ball til Australien i stedet for at tage den traditionelle vej gennem college. Han havde ikke den samme succes i Australien som Ball, men han leverede små glimt af, hvad han kan gøre mod professionelle. Det er også en god erfaring at have med, da den australske liga huser flere tidligere NBA spillere. Hampton har lidt vej til at blive en af de bedste spillere i draften, men han er landet hos et mesterskabsrelevant hold, så han bliver spændende at følge.

 

Tre Jones, San Antonio Spurs 41. valget

Foto: Flickr – NBA Meraki

Tre Jones har allerede en bror som er i NBA, nemlig Tyus Jones. Tre var dog svær at placere i denne draft. Der var ingen tvivl om, at han er en dygtig spiller, men spørgsmålet er, om han kan producere på NBA niveau. Han ser dog lovende ud,  og han er landet et godt sted, hvor han vil få massere af spilletid og få fantastisk coaching. Tre Jones er en eksplosiv point guard med et godt skud, og han har allerede spillet for en god træner hos Duke i form af Mike Kryzewski. Hans bror blev valgt sent i første runde, men det er for tidligt at skrive Tre Jones fra, og han vil helt sikkert komme ud og give den alt. 

 

Jordan Nwora, Milwaukee Bucks 45. valget

Jordan Nwora kommer fra tre år hos Louisville universitetet. Han er det bedste bud på et andenrunde steal. Potentialet er højt, men holdene vil hellere satse på yngre spillere end spillere, der har gået flere år i college. Nwora er dog en klasse spiller med et fantastisk skud, og han er samtidig en dygtig rebounder. Han kommer ind på et Bucks hold, hvor han passer fantastisk ind. Han er ikke blevet nævnt meget blandt dem, som de har hentet ind, men han kommer til at levere trepointsscoringer i stimevis. I 2018 begyndte han at spille for Nigerias landshold, hvor træneren er Nworas far. Nwora kan gå hen og blive en spiller som Duncan Robinson, og det er nok den bedste sammenligning, man kan give ham. Så det bedste bud på årets steal er Milwaukee Bucks 45. valg: Jordan Nwora. 

Se andre spændende artikler