Hayward hopper ud af kontrakt

Gordon Hayward "opter" ud af sit fjerde år hos Boston Celtics og er dermed på markedet som "unrestricted free agent".
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Gorden Hayward takker nej til de 34,1 millioner dollars, som 2020/21-sæsonen ville have indbragt ham, hvis han valgte at blive i Boston Celtics. Det beretter blandt andre den velkendte journalist Shams Charania om på twitter i nat, dansk tid:

Hayward benyttede dermed muligheden for at hoppe ud af sin kontrakt på sit sidste og fjerde kontrakt-år. Det betyder, at han nu er “unrestricted free agent”, hvilket er betegnelsen for en spiller, der kan vælge at skrive kontrakt med hvilket som helst hold til hvilken som helst pris. Med andre ord kan han frit vælge på alle hylder – fra de hold der vil tilbyde ham en kontrakt naturligvis.

Haywards tid i Boston har især være præget af den skade, han pådrog i sin allerførste kamp for Celtics efter sit skifte indtil 2017/18-sæsonen. En brækket ankel resulterede i, at han måtte side ude hele første sæson, og siden har han ikke levet op til det potientiale, man håbede på, da man hentede ham fra Utah Jazz.

Mange hold vil sikkert forsøge at erhverve sig den 30-årige forward, enten som ankermand eller måske som veteran på et mesterskabshold. De 34 millioner dollars bliver måske svært for ham at få i en anden klub, men det må tiden vise.

Sidste sæson snittede Gordon Hayward 17,5 point, 6,7 rebounds og 4,1 assist på 33 minutter per kamp.

Se andre spændende artikler