Har Pau Gasol spillet sin sidste kamp i NBA?

Den niogtredive årige legende har måske spillet sin sidste kamp i NBA. Muligvis ligger der dog en fremtid som træner gemt forude.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Den fremtidige Hall of Famer og indtil for nyligt Portland Trail Blazers-spiller Pau Gasol’s karriere lakker mod enden. At kalde ham Blazers-spiller er måske lidt en overdrivelse, da han kom til klubben denne sommer, men endnu ikke har spillet en eneste kamp for holdet. Det skyldes, at den niogtredive årige Center er blevet opereret for en skade i sin venstre fod, men altså ikke er spilleklar efter genoptræning, og alderen taget i betragtning er det nok svært at forstille sig, at han bliver det.

Derfor har Blazers, som i øvrigt lige har skrevet en kontrakt med Carmelo Anthony, valgt at opsige veteranens kontrakt. Noget skal der ske i Blazers, som har fået alt andet end en ønskestart på sæsonen, og efter femten kampe er startet 5-10. Man kan derfor forstille sig, at opsigelsen af Gasol’s kontrakt er et forsøg på at skabe noget mere fleksibilitet i lønbudgettet.

Se: https://www.fullcourt.dk/nba/carmelo-anthony-er-tilbage-i-nba/

Fremtidig NBA træner?

Gasol tegnede i sommers en étårig kontrakt med Blazers, som de kunne opsige når som helst, men måske viser det sig, at det ikke bliver et reelt farvel. Det rygtes nemlig, at de vil forsøge at indstille Gasol som træner i staben, og med seks all star nomineringer, to mesterskaber, en VM-titel og et hav af slutspilskampe i bagagen er han uden tvivl en værdifuld mand at beholde i truppen, spiller eller ej.

Intet er sikkert endnu, men forholder man sig til hans alder og skade, er det svært at forstille sig, at vi ser et andet NBA-mandskab kaste sig over ham. Derfor lyder muligheden for at beholde ham som en del af trænerstaben som et godt bud på en fremtid for Gasol.

Se andre spændende artikler