fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internationalt

Hassan Whiteside indstiller karrieren

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

Foto: Scott Gillig (Photocat001) - Flickr

Efter ti år i NBA og flere år i udlandet har Hassan Whiteside besluttet at sætte basketskoene på hylden.

Ifølge den puertoricanske avis El Nuevo Dia har Whiteside meddelt sin nu tidligere klub, Piratas de Quebradillas, om, at han trækker sig fra professionel basketball.

34-årige Whiteside vil bedst huskes for sin tid hos Miami Heat, hvor han i 2016 kom på All-NBA Second Defensive Team og blev treer i afstemningen om prisen som Defensive Player of the Year. Sæson 16/17 var også han statistiks bedste sæson med et snit på 17 point, 14,1 rebounds og 2,1 blocks per kamp.

Whiteside tørnede gennem fem sæsoner ud for Miami Heat og var også forbi Sacramento Kings, Portland Trail Blazers og Utah Jazz i NBA.

I karrieren i NBA snittede Whiteside 12,6 point, 10,8 rebounds og 2,9 blocks per kamp.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

ASVEL

Dansk-israelske Noam Yaacov er igen blevet lånt ud af det franske EuroLeague-hold LDLC ASVEL - denne gang til Hapoel Tel Aviv.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Internationalt

22-årige Bakary Dibba skal i næste sæson spille i Bundesligaen. Fredag er han blevet præsenteret i MLP Academics Heidelberg.