fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Giannis om stort Lillard-trade: Det er bittersødt

Giannis Antetokounmpo er glad for den nylige tilføjelse af Damian Lillard til Milwaukee Bucks, men kommer også til at savne sin gamle holdkammerat Jrue Holiday.

Foto: fiba.com

Giannis Antetokounmpo har fået den nok bedste holdkammerat i sin karriere.

Milwaukee Bucks fandt forleden dag frem til et stort trade med Portland Trail Blazers, som sikrede dem stjernespilleren Damian Lillard. Det skulle naturligvis også koste, og de måtte sende en af deres profiler Jrue Holiday retur. Du kan læse alt om den store trade her.

Deres største stjerne er naturligvis stadigvæk den dobbelte MVP Giannis Antetokounmpo, og han er splittet omkring handlen. Det fortæller han til Bleacher Report.

“Jrue (Holiday red.) er min f–king bror for livet. Jeg elsker hans familie. Jeg elsker ham. Jeg sætter pris på ham. Jeg ønsker ham intet mindre end det bedste. Han velsignede mig med et f–king mesterskab”.

“Men samtidig er jeg spændt på have Dame (Lillard red.). Han giver os muligheden for at vinde et mesterskab. Jeg er spændt på at spille med den kaliber af spiller, som han er. Han kan score bolden i sin søvn og shoot the lights out“.

Bittersødt, men nødvendigt

Jrue Holiday spillede en central rolle, da Bucks vandt deres første mesterskab i 50 år i 2021. Siden har det Antetokounmpo-anførte hold ikke kunne komme tilbage til den helt store scene, og de var derfor nødt til at tage satset på en spiller som Damian Lillard.

Selvom Antetokounmpo tydeligt udtrykker sin glæde for at have spillet sammen med Holiday, så indser han også, at det var en nødvendig beslutning.

“Det er en bittersød dag for byen Milwaukee. Du får Dame, som er en fantastisk spiller, men du mister også en fantastisk mand. Jrue tog os til det forjættede land. Jeg er ti år inde i min karriere nu. Jeg ved, at det er en forretning”.

“Når det kommer til stykket, vil Jrue altid være en bror for livet. Han er en af de bedste mennesker, jeg har været omkring, men vi bliver nødt til at fokusere på at vinde et mesterskab. Dame vil det her. Han er sulten efter at vinde, han kommer til at skubbe os. Jeg er meget glad for at have ham på holdet”.

Jrue Holiday tilbragte tre sæsoner med Bucks, hvor han som nævnt vandt et mesterskab. I sidste sæson leverede han også fremragende individuelt og kom på sin karrieres andet All-Star hold.

Han tager nu til Portland Trail Blazers, hvor forventningen dog er, at han vil blive sendt videre til et helt tredje hold.

Antetokounmpo og Bucks tilføjer Damian Lillard, som i sidste sæson snittede svimlende 32.2 point, 4.8 rebounds og 7.3 assists.

Det mest ikoniske Holiday og Antetokounmpo-øjeblik vil nok være i kamp fem af NBA-finalerne mod Phoenix Suns.

(Se det store øjeblik herunder)

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

NBA

Giannis kom med nogle yderst interessante udtalelser om Bucks' og deres retning i denne sæson efter nederlaget til Memphis Grizzlies.

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

Milwaukee Bucks

Mon ikke Doc Rivers har haft noget med det at gøre? Om ikke andet er Patrick Beverley blevet sendt fra Rivers' gamle arbejdsgiver, Philadelphia...

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

NBA

Lebron James skal være All-Star for en rekordhøj 20. gang i karrieren, da han er anfører for All-Star holdet i West, som tørner sammen...

Milwaukee Bucks

Milwaukee Bucks har på under 24 timer valgt en ny cheftræner. Valget endte på mesterskabsstræneren Doc Rivers.