fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Golden State Warriors

Harrison Barnes bliver restricted free agent

Eric Broder Van Dyke - Flickr.

Golden State Warriors’ general manager Bob Myers har annonceret at Harrison Barnes ikke får forlænget sin kontrakt inden deadlinen d. 2. november, hvilket betyder at han næste sommer bliver restricted free agent. Bob Myers begrundede det med at Barnes lige pt. ikke gider at forhandle kontrakt indtil næste offseason, da Barnes vil fokusere 100% på kampene med Warriors i denne sæson.

Der har gennem hele off season, foregået kontraktforhandlinger mellem Harrison Barnes og Golden State Warriors, men det virker ikke til at de har kunne blive enige om lønnen. Golden State havde angiveligt tilbudt Barnes $64 mio over 4 år, men det tilbud skulle Barnes og hans forhenværende agent have afvist, men Barnes har siden fået sig Jeff Schwartz som sin nye agent.

Bob Myers ville ikke svare på hvor tætte de to parter var på at komme til enighed om en kontraktforlængelse, dog siger Myers, at han ikke er bekymret for at miste Barnes, da de jo til hver en tid kan matche kontrakten, hvis et andet NBA franchise har tænkt sig at tilbyde Barnes en kontrakt.

Barnes har også selv udtalt sig om kontraktsituationen, og han siger at han vil stoppe forhandlingerne nu, og at kontraktsituationen ikke kommer til at have indflydelse på hans spil på banen.

Harrison Barnes scorede i sidste års mesterskabssæson 10,1 points pr. game, lavede 5,5 rebounds, og havde 2,4 assists.

 

Billede credit: Erik Broder Van Dyke

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

Golden State Warriors

Draymond Green er blevet suspenderet i fem kampe af NBA, efter han tog kvælertag på Rudy Gobert i opgøret mod Minnesota Timberwolves tirsdag.

NBA

Der skulle ikke gå lang tid, før kampen mellem Golden State Warriors og Minnesota Timberwolves brød ud i kaos, hvor Draymond Green blev smidt...

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

NBA

Det var spændende til det sidste i kampen mellem Golden State Warriors og Phoenix Suns, hvor det til sidst var Suns, der endte med...

Analyser

Hvad skal vi afkode af Deni Avdijas ansigt her? Enten er han begejstret over, at NBA-sæsonen starter i nat, eller også er han rasende...

Atlanta Hawks

Reginald ´Reggie´ Kissoonlal har landet en kontrakt hos College Park Skyhawks i NBA G League, skriver hans agent på det sociale medie X.