fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Fullcourts forudsigelser: Hvem bliver MVP?

Følg med i denne artikel-serie, hvor Fullcourts NBA-redaktion vil give deres forudsigelser for sæsonen.

Foto: Flickr - Keith Allison

NBA-redaktionen på Fullcourt er drevet af dygtige skribenter. Skribenterne vil i denne artikel-serie agere som eksperter og give deres bud på, hvem der kommer i finalerne, hvem der bliver MVP og meget mere. Du kan se om du er enig eller uenig med vores dygtige skribenter. Skriv gerne dit eget bud i kommentarfeltet.

Vi skal have en ny MVP

En spiller skal være den bedste. Sådan lyder det simple koncept for MVP-titlen. Kareem Abdul-Jabbar har vundet titlen seks gange, hvilket gør ham til den spiller, der har fået titlen flest gange. Michael Jordan og Bill Russell følger lige efter med fem hver.

Vores skribenter har gode bud på, hvem titlen skal gå til. Ingen har dog valgt at nævne den forsvarende MVP Nikola Jokic. Det ligner jo et godt tegn, at der kan være tvivl om, hvem den bedste spiller er. Den høje kvalitet af spillere kan også ses i det brede MVP-felt. Hør, hvem vores skribenter vurderer til at blive den mest værdifulde i den kommende sæson:

Andreas Krogh Mørup – Skribent – Giannis Antetokounmpo

Da Milwaukee Bucks vandt mesterskabet sidste sæson, løftede der sig et stort pres fra Giannis Antetokounmpo’s skuldre. Efter flere sæsoner med fantastiske regulære sæsoner og skuffende slutspils-serier, levede Bucks endeligt op til deres potentiale. Jeg forventer en forbedret Giannis, som kan spille frit i denne sæson, og har chancen for at snuppe sin tredje MVP.

 

Lasse Bisgaard Jensen – Skribent – Giannis Antetokounmpo

Den dobbelte  MVP vinder er min ubestridte favorit til MVP-titlen denne sæson. Det er en spiller, der har hele pakken. Han scorer mange point, laver rebounds, laver assists, og er samtidigt en eminent forsvarsspiller. Derudover spiller ”The Greek Freak” for et hold, som nok kommer til at ligge med i toppen, hvilket historisk set er en kæmpe fordel i forhold til at blive MVP.

Annonce. Scroll for at læse videre.

 

Tobias Steen – Skribent – Luka Doncic

Luka er kun blevet bedre og bedre, siden han kom ind i ligaen. Og hvis den udvikling fortsætter i denne sæson, bliver han svær at komme uden om som MVP i 2021/2022. Jeg tror hans største konkurrenter bliver Curry og Antetokounmpo, men det faktum, at de har vundet den to gange tidligere, gør at jeg tror Doncic løber med den.

 

Rasmus Lomholt Leth – Skribent – Kevin Durant

Han kommer til at bære et Brooklyn Nets-hold, som bliver fremragende i løbet af sæsonen. Han bliver ikke den bedste spiller i løbet af sæsonen, for det tror jeg på, at enten Giannis eller Curry bliver. MVP-titlen handler også lidt om politik, og der er mange, som gerne ser Durant tilbage på toppen efter skaden, så kan han levere som sidste år gennem en hel sæson, så tager han den foran Curry, Embiid og det græske bæst.

 

Mikkel Tofte Langerhuus – NBA-Redaktør – Kevin Durant

Durant bliver MVP, fordi Nets’ offensiv er latterlig god, hvorfor de scorer point i bunker. Kyrie er ude, måske hele sæsonen, men selvom de finder ud af det senere på sæsonen, så er KD så dominerende, at han kan snitte 30, 10 og 7, hvis han ‘vil’.

 

Annonce. Scroll for at læse videre.

Jacob Bilet Rand – NBA-Redaktør – Stephen Curry

To gange før har Stephen Curry vundet MVP-titlen, og jeg har en fidus til, at han gør det igen. Sidste år så vi, hvor god han stadig er. Kan de skrøbelige ankler holde til en hel sæson, så burde han være med blandt favoritterne. Han er uden Klay Thompson til januar, men jeg tror, at Warriors er trætte af at sidde over i slutspillet. Derfor tror jeg, at han kommer til at være den klart bedste spiller de første måneder. Han har skudt sig til en MVP-titel før, og han gør det en gang til.

 

Bookmakerne

1: Luka Doncic @ 5.00, 2: Stephen Curry @ 6.50, 3: Kevin Durant @ 7.50, 4: Giannis @ 7.50, 5: Joel Embiid @ 8.00

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

NBA fejrer 75-års jubilæum. I de 75 år har der været mange spillere igennem ligaen, men aldrig har en dansker spillet en kamp i...

NBA

MVP-barometeret vender tilbage, og den er stadig anført af Golden State Warrirors’ Steph Curry

Denver Nuggets

Lørdag aften kl 19 slår Madison Square Garden dørene op for opgøret mellem øst og vest, når New York Knicks brager sammen med Denver...

NBA

Der er et udbrud af smitte hos Charlotte Hornets, hvilket har sendt flere af holdets spillere ud heriblandt LaMelo Ball

NBA

De seneste uger har budt på mange skader. Nogle af ligaens store navne er udgået med skader. I denne artikel får du et overblik...

NBA

Golden State Warriors fik revanche mod Phoenix Suns, da de natten til lørdag tog sejren i opgøret, hvilket betød, at Suns stime på 18...

Bakken Bears

Bakken Bears skal i det kommende gruppespil i FIBA Europe Cup møde Bahcesehir College, og det tyrkiske mandskab har ifølge basketballmediet Sportando oprustet truppen...

NBA

LeBron James var ikke med i Los Angeles Lakers kamp mod Sacramento Kings, da han er blevet placeret på NBA's "Health and Saftey" protocol....