Fullcourt Fantasy – Sådan spiller du med

Fullcourt har lavet et gratis Fantasy spil NBA slutspillet. Læs mere om, hvordan det fungerer, og hvordan du tilmelder dig her.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Nu er tilmeldingen til Fullcourts Fantasyspil til NBA slutspillet åbent! Men hvad er Fullcourt Fantasy egentlig, og hvordan spiller du med? Det vil vi forsøge at forklare i artiklen her.

Hvad er Fullcourt Fantasy?

Fullcourt Fantasy er vores forsøg på at lave en udgave af det klassiske fantasyspil til de danske NBA fans. Et fantasyspil er kort sagt et spil, hvor du vælger et hold af spillere, og så bliver du tildelt point på baggrund af spillernes præstationer i virkeligheden. Nogle kender det måske fra diverse amerikanske udgaver eller fra hjemmesiden holdet.dk. Der er præmier på højkant til de tre bedste, og det er gratis at deltage! I tilfælde af pointlighed vil der blive trukket lod om præmierne. Vi spiller selvfølgelig også om den vigtigste præmie – håneretten over jeres venner.

Fullcourt Fantasy går i gang med starten af NBA slutspillet den 17. august. Spillerne er opdelt i seks lag, hvor du skal vælge én spiller fra hvert lag samt det hold, du tror, når længst i årets slutspil. Fordelingen af spillere ser således ud:

Du skal altså vælge en enkelt spiller fra hvert af lagene ovenover. Visse spillere har ikke kvalificeret sig til slutspillet endnu, så der kan være et ekstra sats indblandet ved at vælge dem. Derudover er det også vigtigt at være opmærksom på skader til spillerne. Både Joel Embiid og Ben Simmons er f.eks. tvivlsomme til slutspillet.

Det er ikke muligt at skifte ud undervejs, og hvis en spiller ryger ud af slutspillet, så bliver han inaktiv og giver ikke flere point. Det betyder også, at du står overfor et svært valg: Tager du en god spiller, der måske ryger ud i først runde, eller tager du en mindre god spiller for et hold, der har større chance for at nå langt?

Udover dine seks spillere, så skal du også vælge et hold til at give dig point. Hver gang dit hold vinder, får du 10 point, hver gang de taber, mister du 15 point, så vælg med omhu.

Den samlede list over mulige måder at få point på kan ses her:

Alle spillerstatistikker følger NBA.com, og der gives også point for statistikker samlet sammen i overtime. Pointene akkumuleres løbende, hvor vi vil give løbende opdateringer her på hjemmesiden.

Hvordan spiller du med?

For at tilmelde dig Fullcourt Fantasy skal du bare gå ind på denne hjemmeside. Her bliver du bedt om at indtaste navn og en e-mail, hvor efter du vælger dine spillere og dit hold. Så simpelt er det! Du kan kun stille et hold, så vælg med omtanke. Deadline for tilmelding er 17. august kl 12:00.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal stille dit hold, så kan du finde vores podcast, hvor vi giver tips og tricks. Du kan også holde øje med siden, hvor der kommer en artikel, hvor nogle af os skribenter giver vores bud på, hvilke spillere du skal vælge.

Se andre spændende artikler