fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dallas Mavericks

Første finalist fundet: Warriors dominerer foran hjemmepublikum

Efter to sæsoner uden slutspil er Golden State Warriors tilbage på toppen i Western Conference. Det står klart efter en overbevisende sejr i nat på 120-110 over Dallas Mavericks.

Foto: Parkes Ousley - Flickr

Golden State Warriors står i deres sjette finale på bare otte år. Dermed skal Chase Center for første gang huse NBA Finals.

Atmosfæren i den relativ nye arena var da også elektrisk i nattens sejr over Mavericks. Publikum kunne se et Warriors mandskab med overskud og overblik i langt størstedelen af kampen. På intet tidspunkt formåede Mavericks at føre.

Klay Thompson blev kampens topscorer med 32 point på blandt andet otte ramte treere. Kevon Looney stod for 18 rebounds, og Draymond Green og Stephen Curry havde hver ni assists. Sidstnævnte blev endda kåret til MVP for Western Conference Finals, hvilket er første gang i NBA historien sådan en pris bliver uddelt.

 

Skrevet af

NBA skribent og til dagligt at finde i Århus. Har et årligt Space Jam ritual, og tilhænger af pass-first spillestillen med Spurs og Warriors som forbilleder.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Flere Euroleague-klubber er på jagt efter at få den danske NBA-spiller Iffe Lundberg på kontrakt, beretter den troværdige italienske journalist Luca D´Alessandro.

NBA

Nattens draft bød på flere overraskelser. Her er en oversigt over de mest bemærkelsesværdige valg i nattens draft.

NBA

Årets NBA draft er blevet afviklet, og Orlando Magic valgte Paolo Banchero fra Duke som den første i årets draft.

NBA

Caleb Swanigan er gået bort i en alder af 25 år. Han spillede tre sæsoner i NBA - senest for Portland Trail Blazers i...

Brooklyn Nets

Kyrie Irving og Brooklyn Nets skulle, ifølge Shams Charania fra The Athletic, være havnet i en blindgyde i forhandlingerne om Irvings fremtid på holdet.

NBA

Fullcourts NBA Draft guide 2022 vil gøre dig klogere på de kommende NBA-spillere. Her er et overblik og en gennemgang over mange af de...

Boston Celtics

Efter en 13 point sejr over Boston Celtics kan Golden State Warriors tilføje endnu en Larry O'Brien pokal til trofæskabet. Stephen Curry var nok...

NBA

Natten til torsdag blev den ombejlede center Christian Wood traded til Dallas fra Houston.