fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Fanfavorit brækker håndled efter voldsom fejl

Alex Caruso kommer ikke til at spille de næste seks til otte uger, da han har brækket sit håndled efter en hård fejl i kampen mod Milwaukee Bucks.

Foto: Flickr - Stefan Orgrisek

Chicago Bulls’ guard Alex Caruso kommer til at sidde ude i seks til otte uger, efter han brækkede sit håndled i kampen mod Milwaukee Bucks. Caruso er lige vendt tilbage fra en fodskade og Covid-19, men nu må han igen sidde ude. Chicago har udmeldt, at Caruso skal opereres.

Skaden opstod, da Milwaukee Bucks spilleren Grayson Allen lavede en meget hård fejl på Caruso, hvor Allen slog ud efter Caruso i luften, hvorefter Caruso landede hårdt ned på gulvet. Allen blev smidt ud af kampen, da dommerne gav ham en Flagrant 2 – fejl.

Bulls træner Billy Donovan var ikke tilfreds med Grayson Allen efter kampen, hvor han tydeligt fortalte, hvad han syntes om spillet:

“Når Alex (Caruso) hænger i luften, som han gør, og Allen fejler ham, som han gør, det kunne slutte hans karriere. Det er ikke første gang, han gør det. Det er virkelig farligt. Jeg håber virkelig ligaen ser på det her, fordi han kunne virkelig have gjort stor skade på ham”.

Du kan se episoden i tweetet herunder:

Bulls er hårdt ramt på skader, du kan blandt andet læse denne artikel, der omhandler Lonzo Balls skade og det skades helvede Chicago befinder sig i: Skadeshelvede fortsætter i Chicago

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Dallas Mavericks

Det regnede både ind i hallen og ned i kurven for Dallas mavericks, da de i nat tog deres første sejr i serien mod...

Dallas Mavericks

Hjemmeholdets fans kunne i nat gå fra Chase Center fyldt med glæde og optimisme. I 48 minutter havde de set Golden State Warriors brillere...

NBA

Så er der ny podcast fra Fulltalk, hvor vi drøfter Conference Finals i både øst og vest i NBA.

NBA

Deandre Ayton og Phoenix Suns røg i søndags ud af slutspillet. Dermed er spekulationerne om, at parterne går hver til sit begyndt.

NBA

Orlando Magic vandt i nat draft-lotteriet, hvilket betyder, at de vælger først i draften til sommer.

NBA

I en uskøn kamp 7 tog Boston Celtics sejren over Milwaukee Bucks. Det var specielt 3-pointsskuddet, der blev afgørende for kampens udfald.

NBA

Når Boston Celtics og Milwaukee Bucks om lille times tid støder sammen i den afgørende kamp 7, bliver det formentlig med deltagelse af Robert...

Golden State Warriors

Golden State Warriors tog revanche for det ydmygende nederlag i kamp 5, og sejrede med cifrene 110-96. Klay Thompson og Stephen Curry stod tilsammen...