fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Skadeshelvede fortsætter i Chicago

Chicago Bulls har været hårdt ramt af skader og Covid-19, og nu er der igen dårligt nyt for topholdet i Eastern Conference, da Lonzo Ball skal opereres i knæet.

Foto: Flickr - Erik Drost

Der er mere dårligt nyt for et af de hold, hvor det faktisk går godt. Chicago er blevet ramt af endnu en længerevarende skade, da Lonzo Ball skal opereres i knæet. Det ligner ikke, at det kommer til at holde ham ude resten af sæsonen, men han forventes at være ude i seks til otte uger. Det fortæller The Athletics’ Shams Charania.

Først var det rapporteret, at Ball ville prøve at spille gennem skaden, men det viste sig ikke at være en mulighed. Ball rejser derfor til Los Angeles, hvor han skal opereres for en delvist overrevet menisk. Ball har misset de sidste tre kampe for Bulls, og han var ikke forventet tilbage før om nogle kampe, men nu er tidsplanen blevet lidt længere.

I 2018 havde Ball også en overrevet menisk i samme knæ, da han spillede for Los Angeles Lakers. I denne sæson har han sammen med sit hold været en af de store oplevelser. Ball har i denne sæson haft 13 points, 5,4 rebounds og 5,1 assists per kamp. Han har spillet 35 kampe for holdet i denne sæson.

Chicago Bulls har lige fået Alex Caruso tilbage, men de er hårdt ramt af skader. De står lige nu uden Zach Lavine, Derrick Jones Jr, Javonte Green og Patrick Williams. De har haft flere skader i løbet af sæsonen, men er stadig placeret på førstepladsen i Eastern Conference med 28 sejre.

Skrevet af

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Andre artikler med dette emne

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-stjerne Reggie Kissoonlal forlader College Park Skyhawks til fordel for Grand Rapids Gold i NBA G League.

Golden State Warriors

Golden State Warriors-stjernen Stephen Curry forstår godt, at nogle af klubbens egne tilhængere buhede spillerne efter onsdagens store nederlag til New Orleans Pelicans.

LA Clippers

Kawhi Leonard har skrevet under på en aftale med Los Angeles Clippers, der binder ham til klubben frem til 2026/27-sæsonen.