Europæere og overraskelser dominerer All-Star optælling

Første optælling af stemmerne til NBAs All-Star kamp i Chicago er frigivet. Og det er to europæiske spillere, som topper listen.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Den første optælling af stemmerne til sæsonens All-Star kamp i Chicago er offentliggjort og indeholder flere overraskelser. To europæere, Luka Doncic og Giannis Antetokounmpo har fået flest stemmer i henholdvis vest og øst.

Doncic har med sine 1.073.957 netop overgået Lebron James, der er den eneste anden til at få over en million stemmer i Western Conference med 1.020.851. James’ holdkammerat Anthony Davis ligger lige efter The King med 70.000 stemmer færre.

James Harden fra Houston Rockets (749.080) og L.A Clippers’ Kawhi Leonard (740.657) runder startopstillingen af i Western Conference. Herefter er der et fald på omkring 500.000 stemmer til Paul George og Damian Lillard.

I Eastern Conference er det ikke overraskende den regerende – og favoritten til at vinde årets – MVP, Antetokounmpo som er i front med 1.073.358 stemmer. Det er mere end 400.000 stemmer foran Joel Embiid, som har fået næstflest i Eastern Conference.

De forsvarende mestre fra Torontos Pascal Siakam er den sidste front court spiller for Eastern Conference. Han ligger med 544.302 stemmer foran Jimmy Butler fra Miami Heat. På guardpladserne er der tæt løb. Trae Young fører an for en trio med Kyrie Irving og Kemba Walker, som alle ligger omkring 11.000 stemmer fra hinanden. Faktisk skilles Irving og Walker kun af 450.

All-Star kampen er en popularitetskonkurrence, og derfor er der altid finurligheder at finde i disse lister. I år ser vi, at den tårnhøje Tacko Bell fra Boston Celtics har modtaget sjetteflest stemmer i blandt store mænd i Eastern Conference. Han ligger over Bam Adabayo og Gordon Hayward. I vest har internet fænomenet Alex Caruso fra L.A Lakers fået flere stemmer end Devin Booker.

Afstemningen til All-Star kampen vil fortsætte indtil Martin Luther King Jr dagen mandag d.20. januar.

Se andre spændende artikler