fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Atlanta Hawks

Dwight Howard udskrevet fra hospitalet efter et kort besøg

Den nuværende Atlanta Hawks center, Dwight Howard, er i dag blevet udskrevet fra et hospital i Atlanta. Grunden til at Howard var blevet indlagt, skulle være på grund af dehydrering under en flyvetur.

Howards lille uheld kom under en flyvetur til Atlanta. Howard havde været ti dage i Kina, for at promovere sin nye sko fra det kinesiske mærke, Peak, et firma som også har kontrakt med Tony Parker, George Hill og Anthony Morrow.

Den 30-årige center skiftede denne sommer fra Houston Rockets til Atlanta Hawks. Howard skal erstatte den tidligere Hawks-center, Al Horford, som skifter Atlanta ud med Boston. Du kan læse mere om Howards skifte her.

Dwight Howard var ellers i lang tid foregangsmand for Adidas, men som Howards-spil dalede, dalede interessen fra Adidas også, derfor valgte han sidste sæson at skrive under med Peak.

De sidste tre år har været på godt og ondt for Howard, men det nok især hans sidste sæson i Houston, der har gjort, at han ikke har haft lyst til at forlænge med Rockets, hvor der har været flere uenigheder mellem de to.

Den 211 centimeter høje center, er kendt for at være en af de bedste reboundere i NBA. Fem gange har Dwight Howard været den mest reboundende i én sæson i NBA. To gange har Howard også været den mest blokerende spiller i én sæson. Sidste sæson snittede Howard 11.8 rebounds og 13.7 per kamp.

Foto: Jose Garcia, Flickr

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Andre artikler med dette emne

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

Analyser

Hvad skal vi afkode af Deni Avdijas ansigt her? Enten er han begejstret over, at NBA-sæsonen starter i nat, eller også er han rasende...

Atlanta Hawks

Reginald ´Reggie´ Kissoonlal har landet en kontrakt hos College Park Skyhawks i NBA G League, skriver hans agent på det sociale medie X.

Analyser

Utah Jazz overgik alles forventninger i sidste sæson. Lauri Markkanen var lige pludselig verdens bedste basketballspiller, mens Walker Kessler leverede sin bedste 'prime Rudy...

Analyser

Der er sket meget, siden Toronto Raptors vandt mesterskabet i 2019. Sidste sæsons skuffelse resulterede i et farvel til manden, som ledte holdet til...

Analyser

Victor Wembanyama er snyd. Franskmanden er 19 år, 224(!) cm høj og kan både drible, skyde, aflevere og forsvare som en NBA-veteran. Han ligner...