Doc Rivers til Philadelphia 76`ers

Torsdag aften kunne amerikanske medier berette om, at Doc Rivers bliver ny cheftræner for Philadelphia 76`ers.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Mandag aften kom det frem, at LA Clippers havde valgt at ophæve samarbejdet med cheftræner Doc Rivers efter et skuffende slutspil.

Torsdag aften meddelte ESPN`s Adrian Wojnaroski således, at Doc Rivers efter en hurtig forhandlingsproces er nået til enighed om en kontrakt med Philadelphia 76`ers, der tilbage i august afskedigede Brett Brown som cheftræner.

Rivers har ry for at være respekteret bredt af sine spillere, hvilket har været et vigtigt punkt for 76`ers, der håber han kan blive manden, som får Joel Embiid og Ben Simmons til at leve op til deres fulde potentiale. Noget som mange kritikere ikke mener Brett Brown formåede. Taktisk set er Rivers også en stor afvigelse fra Brown. Eksempelvis benyttede Philadelphia holdet sig sjældent af pick-and-roll under Brown, mens Clippers brugte det som en af deres primære drivkræfter sidste sæson.

Jobbet som cheftræner bliver Doc Rivers` fjerde af slagsen i NBA, hvor han udover LA Clippers, også tidligere har stået i spidsen for Orlando Magic og Boston Celtics, som han vandt mesterskabet med i 2008.

Se andre spændende artikler