fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Chicago Bulls

DeMar DeRozan tilslutter sig Michael Jordan i fornem klub

DeMar DeRozan røg hurtigt ud af spotlightet efter han blev tradet fra Toronto Raptors til San Antonio Spurs i bytte for Kawhi Leonard. Mange begyndte at tro at hans storhedstid var ovre. Dette har han bestemt modbevist denne sæson efter han skrev kontrakt med Chicago Bulls i sommers.

Foto: Erik Drost

DeMar DeRozan blev i slut januar udnævnt som All-Star-spiller for første gang siden 2017-2018 sæsonen, hvilket ikke kommer som nogen stor overraskelse, hvis man har fulgt bare lidt med i Bulls-stjernens sæson. DeRozan snitter i denne sæson hele 27,9 point per kamp – det højeste i hele hans 13-årige karriere – og snakken går nu på, om DeRozan er en reel Most Valuable Player-kandidat.

Det er ikke udelukkende Bulls-guardens individuelle præstationer, der imponerer i denne sæson. Stjernens hold Chicago Bulls ligger i skrivende stund på andenpladsen i Eastern Conference med en record på 37-21. Dette er endda uden to af Bulls´ vigtigste spillere, Lonzo Ball og Alex Caruso, som er kendt for at holde defensiven på plads. Både Ball og Caruso er lige nu ude med skader.

Holdet succes skyldes i høj grad den sprudlende offensiv, som bliver båret af holdets tre største stjerner Zach Lavine, Nikola Vucevic og DeMar DeRozan, som har formået at opretholde ligaens fjerde bedste offensive rating på 113,3, kun overgået af Utah Jazz, Phoenix Suns og Atlanta Hawks.

På trods af Lavine og Vucevics unægtelige offensive talenter, skyldes størstedelen af æren altså DeRozan, som lige netop har gjort historie ved at score over 35 point i hele fem kampe i streg. Ved at præstere på den vis over fem kampe, tilsluttede han sig Michael Jordan som den blot anden Bulls-spiller til at gøre dette – en præstation kun ti andre spillere i NBA-historien har formået.

De mange gode præstationer resulterede i, at DeRozan forleden blev kåret som Player of the Week i NBA.

Læs om den ugentlige pris lige her. 

Skrevet af

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Grundspillet er ovre, og vi indleder derfor nu den bedste del af NBA-sæsonen. Før slutspillet går i gang, skal otte hold blive til fire...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Morten Stig Jensen er klar med sin første klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert mener, vi skal blive bedre til at snakke om...

Brooklyn Nets

Ben Simmons kommer ikke i kamp igen for Brooklyn Nets i denne sæson på grund af rygproblemer, skriver den amerikanske journalist Ian Begley.