fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Dallas Mavericks ydmyger forhåndsfavoritterne i kamp syv

Natten til mandag skulle kamp syv i serien mellem Phoenix Suns og Dallas Mavericks afgøres. Phoenix kom ind til kampen som relativt store favoritter, men det skulle Dallas hurtigt bevise var forkert.

Grundspillets bedste hold, Phoenix Suns, lagde natten til mandag gulv til kamp syv i serien mellem førnævnte og gæsterne fra Dallas Mavericks. Før dette opgør havde hjemmeholdet vundet 110 af 143 kampe i dette scenarie, hvilket svarer til 77%. Det skulle Luka Doncic og bl.a Spencer Dinwiddie vende om på i nat!

Nedtakt

Det ville være synd og sige, at vi fik en spændende eller god kamp syv i nattens opgør. Dallas førte fra start til slut, og kom aldrig bagud efter deres første scoring til 2-0. Det var i øvrigt Luka, der stod for den, med en flot turnaround jumper

Doncic viste sig endnu engang som ligaens store fremtid (og nutid), da han helt fra start styrede sit hold frem mod en sejr. Spencer Dinwiddie var også med til at øge føringen, og leverede hele 30 point på 25 minutter fra bænken.

Luka er stille og roligt ved at skrive sig ind i historiebøgerne.

Hvis man fulgte Phoenix Suns i den regulære sæson, så kunne man ikke genkende det hold, der løb på banen i dag. Chris Paul og Devin Booker var helt ved siden af sig selv, og ingen af dem ramte et skud i første halvlege. Selvom de så bedre ud i anden halvleg, så var det alt for sent, da man allerede på det tidspunkt var bagud med 30+

Føringen til Dallas Mavericks nåede helt op på 46 point i løbet af anden halvlege, og det var blandt mange andre ting især deres 3-point procenter, som gjorde den store forskel. Igen.. Dallas ramte på 19 af 49 skud svarende til 48,7%, mens at Suns ramte på sølle 12 af 34 forsøg.

 

Slutresultat: Phoenix Suns 90 – 123 Dallas Mavericks

Luka Doncic: 35 point, 10 rebounds og fire assists
Jalen Brunson: 24 point, seks rebounds og to assists
Spencer Dinwiddie: 30 point og fem 3-point scoringer

Devin Booker: 11 point, tre rebounds og to assists
Chris Paul: 10 point, en rebound og fire assists
DeAndre Ayton: Fem point, fire rebounds og to assists

Dallas Mavericks skal nu møde Golden State Warriors i Western Conference Finals. Den serie starter natten til torsdag i den kommende uge.

Lidt lir fra de sociale medier

Der har været en del trash talk mellem Devin Booker og Luka Doncic igennem serien. Luka fik bestemt det sidste at sige i denne debat.

Doncic har været dominerende hele serien igennem, og her er et overblik over hans præstationer.

Hård skæbne for et af spillets største point guards gennem tiderne..

Spencer Dinwiddie som leverede 30 point, havde en bonus i sin kontrakt, som udbetalte $571,427 svarende til cirka fire millioner kroner, hvis hans hold skulle nå Conference Finals. Det er da en OK søndag! 

Jeg er en mangeårig NBA nørd, og har været tilknyttet NBA redaktionen siden november 2021. Ud over det så skriver jeg også på engelsk via min egen hjemmeside. Stor forkærlighed for gode forsvarsspillere som Bam Adebayo & Mikal Bridges!

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Dallas Mavericks

Det regnede både ind i hallen og ned i kurven for Dallas mavericks, da de i nat tog deres første sejr i serien mod...

NBA

Deandre Ayton og Phoenix Suns røg i søndags ud af slutspillet. Dermed er spekulationerne om, at parterne går hver til sit begyndt.

NBA

Der var lagt op til et intenst opgør i nattens vind eller forsvind-kamp, hvor Dallas Mavericks hjemme tog imod gæsterne fra Phoenix Suns.

NBA

Nattens sidste opgør bød på kamp fem i serien mellem Phoenix Suns og Dallas Mavericks. Inden aftenens kamp var stillingen 2-2.

NBA

Efter to kampe i Phoenix skifter serien nu sceneri. Kamp tre blev spillet i Dallas natten til lørdag, og inden opgøret førte Phoenix Suns...

NBA

Natten til torsdag skulle kamp to afgøres i serien mellem Phoenix Suns og Dallas Mavericks.

NBA

Natten til tirsdag blev den sidste serie i anden runde skudt i gang, da Phoenix Suns hjemme tog imod Luka Doncic og resten af...

NBA

Vi fik slutspillets hidtil bedste kamp, da Suns og Pelicans bragede sammen i seriens sjette opgør natten til fredag.