fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Atlanta Hawks

NBA Playoffs Predictions – 2. Round

Vi gentager ”succesen” fra første runde, hvor Peter og undertegnet gav vores bud på første runde af NBA playoffs. Vi fik begge sendt seks rigtige hold videre, mens San Antonio Spurs og Toronto Raptors ikke levede op til vores forventninger, da de blev sendt ud af henholdsvis Los Angeles Clippers samt Washington Wizards. Peter ramte præcist på tre af de otte serier, mens jeg måtte tage til takke med en præcis forudsigelse. Men hvem havde også forudset, at Wizards ville sweepe Toronto?!? Vi prøver igen og satser denne gang på lidt mere held i sprøjten!

Vi kom med vores bud, inden gårsdagens opgør, hvor Wizards blandt andet snuppede en overraskende sejr over Atlanta, mens Golden State hjemme besejrede Memphis.

West

Golden State Warriors (1) – Memphis Grizzlies (5)

Aske: Golden State vinder 4-2.

Kommentar: Memphis er et hold, der er bygget til at nå langt i playoffs, men jeg tror Golden State bliver for stor en mundfuld. Memphis kommer højst sandsynligt til at miste Mike Conley i de to første kampe, hvorfor de kommer til at have utroligt svært ved at kontrollere Golden States guards. Golden State vandt 2-1 i den regulære sæson, og den statistik tror jeg fortsætter.

Peter: Golden State vinder 4-2.

Kommentar: Jeg har været forelsket i Golden State Warriors hele denne sæson, deres fænomenale offensiv samt solide defensiv, gør at jeg tror, de slår Gasol og co. ud i 6 kampe. Grizzlies spillede en overraskende god serie mod Portland, men Kerrs drenge har bare været for gode den her sæson.

 

Houston Rockets (2) – Los Angeles Clippers (3)

Aske: LA Clippers vinder 4-3.

Kommentar: Jeg troede ikke, Clippers ville slå Spurs ud, men de har overrasket mig positivt. Doc Rivers er en formidabel træner, der om nogen gamet i playoffs. Han bliver sammen med Blake Griffin og CP3 de afgørende elementer, hvis LA skal gå videre. På den anden side har vi James Harden og Dwight Howard, der vil gøre stor skade, men jeg går med overraskelsen fra LA.

Peter: Houston vinder 4-2.

Kommentar: Clippers gjorde et strålende stykke arbejde i den hårde syvkamps serie mod Spurs, men på baggrund af den, tror jeg også at Clippers må vinke farvel for denne sæson.
De har simpelthen bare haft det meget hårdere end Rockets, som slog Dallas ud i fem kampe.
Harden og Howard har været en vanvittig force, og jeg har svært ved at se CP3, Blake og DeAndre gøre noget ved dem.

East

Atlanta Hawks (1) – Washington Wizards (5)

Aske: Atlanta vinder 4-3.

Kommentar: Atlanta havde en formidabel sæson i grundspillet, men kom i overraskende problemer i første runde af dette års playoff, hvor de måtte ud i seks kamp for at slå Brooklyn Nets ud. De kan nemt komme i problemer igen imod Washington Wizards, hvor særligt rutinerede Paul Pierce steppede op, da de ganske overraskende sweepede Toronto Raptors. Det bliver et opgør mellem holdet i Atlanta imod dygtige individualister i Washington. Jeg bliver ikke overrasket, hvis Wizards går videre, men jeg går med Atlanta i syv kampe.

Peter: Washington vinder 4-3.

Kommentar: Seedene 1, 2, 3 og 5 har været de gyldne i år, men modsat i Western Conference, hvor jeg tror første seedet går videre, tror jeg her, at hovedstads-franchiset slår Budenholzers mandskab ud. Hawks kom i overraskende problemer mod Nets, hvor serien stod lige 2-2, hvorimod Wizard sweepede Toronto i en magtdemonstration. Jeg tror, Wizards vinder i 7 kampe.

Cleveland Cavaliers (2) – Chicago Bulls (3)

Aske: Cleveland vinder 4-3.

Kommentar: Det er to hold, der ikke kan fordrage hinanden, der skal mødes i anden runde af dette års playoffs. Tabet af Kevin Love for sæsonen samt JR Smith i de første par kampe kan blive dyrt for Cleveland, der for alvor må sætte deres lid til LeBron James og Kyrie Irving. De to er fænomenale, og jeg tror lige netop de har det, der skal til for at slå Derrick Rose, Jimmy Butler, Pau Gasol, Joakim Noah og co. Men det kan nemt blive en drabelig affære, som jeg tvivler på, bliver afgjort inden sidste og syvende kamp.

Peter: Cleveland vinder 4-1.

Kommentar: Denne serie, tror jeg, bliver semifinalernes bedste. Der er et evigt had mellem de to byer, og med et svækket Cleveland-hold, kan Chicago sagtens byde dem op til dans.
Selvom det er ærgerligt for playoffs generelt, at Love er ude, er det nok meget godt for denne serie. LeBron og Kyrie Irving kommer til at være på næsten egen hånd i de første to kampe i Cleveland, da JR Smith også sidder i karantæne der. De første to kampe bliver utrolig vigtige for denne serie. Jeg tror dog, på trods af Cavs’ handicap, at de tager serien i fem kampe. Irving og LeBron er bare en dynamisk duo udover det sædvanlige, hvor man samtidig skal tage i betragtning at Cleveland fører regular season serien 3-1.

Skrevet af

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

Andre artikler med dette emne

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

Analyser

Hvad skal vi afkode af Deni Avdijas ansigt her? Enten er han begejstret over, at NBA-sæsonen starter i nat, eller også er han rasende...

Atlanta Hawks

Reginald ´Reggie´ Kissoonlal har landet en kontrakt hos College Park Skyhawks i NBA G League, skriver hans agent på det sociale medie X.

Analyser

Utah Jazz overgik alles forventninger i sidste sæson. Lauri Markkanen var lige pludselig verdens bedste basketballspiller, mens Walker Kessler leverede sin bedste 'prime Rudy...

Analyser

Der er sket meget, siden Toronto Raptors vandt mesterskabet i 2019. Sidste sæsons skuffelse resulterede i et farvel til manden, som ledte holdet til...

Analyser

Victor Wembanyama er snyd. Franskmanden er 19 år, 224(!) cm høj og kan både drible, skyde, aflevere og forsvare som en NBA-veteran. Han ligner...