fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Atlanta Hawks

NBA Playoffs Predictions – 1. Round

Nu går det for alvor løs i NBA! I aften spilles årets første playoff-kamp, når Golden State Warriors tager imod New Orleans Pelicans. 16 hold har nået playoffs, og de skal hver prøve at sikre sig fire sejre for at nå videre til næste runde. Aske Strandbygaard og Peter Hvelplund vil runde for runde i løbet af hele NBA playoffs komme med bud på, hvordan serierne ender. Vi starter med første runde.

Husk at du kan følge første runde af Playoffs GRATIS via leaguepasse. Sign op via banneret herunder og du er kørende. Du kan selvfølgelig også fortsætte med league pass efterfølgende for at se samtlige kampe af dette års NBA Playoffs!

East

Atlanta Hawks (1) – Brooklyn Nets (8)

Aske: Atlanta vinder 4-0.

Kommentar: Atlanta er simpelthen et langt bedre hold end Brooklyn Nets, som langt fra har imponeret i denne sæson. Nets kan på en rigtig god dag slå alle hold, men jeg tror Atlanta sweeper Brooklyn.

Peter: Atlanta vinder 4-2.

Kommentar: Brooklyn Nets er nok det bedste dårlige hold, der er kommet med i playoffs i øst. De kan godt komme til at stjæle én kamp eller to, men jeg tror Mike Budenholzers hurtige afleveringer, vil sende Hawks videre og slå Nets 4-2 i serien.

Cleveland Cavaliers (2) – Boston Celtics (7)

Aske: Cleveland vinder 4-0.

Kommentar: Cleveland er efter en sløv start for alvor kommet i gang, og det er holdet, som alle frygter i East. Boston har specielt efter tilføjelsen af Isaiah Thomas været et spændende hold, og de kan måske snuppe en enkelt sejr. Jeg tror dog ikke, det kommer til at ske.

Peter: Cleveland vinder 4-0.

Kommentar: Cavaliers har udviklet sig afsindigt meget hele sæsonen, de røg faktisk under .500% efter 39 kampe, hvor deres record hed 19-20, siden da har de godt nok kun tabt ni og vundet 34 kampe, derfor tror jeg kostene skal findes frem. Jeg gætter på en 4-0 sejr til Cleveland.

Chicago Bulls (3) – Milwaukee Bucks (6)

Aske: Chicago vinder 4-1.

Kommentar: Chicago har på papiret et skræmmende hold, der kan nå langt i playoffs. De har fået flere stamspillere tilbage, hvor det bliver spændende at se, hvilken forfatning den tidligere MVP Derrick Rose er i. Stepper spillere som Rose, Butler, Mirotic, Gasol og Noah up, så kan de vinde East. Milwaukee har ellers været en af sæsonens store oplevelser, men jeg tvivler på meget mere end én sejr i denne serie.

Peter: Chicago vinder 4-1.
Kommentar: Milwaukee Bucks er måske NBA’s store solstrålehistorie over denne sæson, de er gået fra at være ligaens dårligste hold til en meget respektabel playoff-plads. Dog tror jeg, Chicago bliver en for stor udfordring for de unge Bucks. Desuden ligner det også, at Milwaukee kommer til at spille samtlige kampe på udebane, da der findes rigtig mange Bulls-fans i byen. 4-1 til Bulls.

Toronto Raptors (4) – Washington Wizards (5)

Aske: Toronto vinder 4-2.
Kommentar: Den eneste serie i East, som jeg reelt ser som åben. Jeg synes, Toronto har det bedre hold, og jeg tror, vi kommer til at se Demar DeRozan fra sin bedste side. Toronto har flere tangenter at spille på, hvorimod Wizards skal sætte sin lid meget til John Wall.

Peter: Toronto vinder 4-3.

Kommentar: Det lignede længe, at Toronto eller Washington ville ende omkring 2.-3.-pladsen i øst, men efter et frygteligt 2015 fra begge franchises, ser de sig selv møde hinanden i et playoff-matchup, der let kan ende ud i en syvkamps-serie, og det tror jeg også, den gør.

Det er meget svært at forudsige, men i sidste ende, tror jeg, at Raptors trækker den hjem pga. deres hjemmebanefordel kamp syv.

West

Golden State Warriors (1) – New Orleans Pelicans (8)

Aske: Golden State vinder 4-1.

Kommentar: Skal der komme et sweep i West, så bliver det i denne serie. Jeg tror dog på en enkelt sejr til Pelicans, der med nød og næppe sneg sig med i playoffs for første gang i klubbens korte historie som Pelicans. Desværre for Pelicans, så møder de ligaens pt. bedste hold, der uden tvivl vinder serien.
Peter: Golden State vinder 4-1.

Kommentar: Den her situation er noget helt nyt for både Warriors og Pelicans. New Orleans ser sig i playoffs for første gang siden Chris Paul styrede PG-positionen, mens Golden State for første gang i meget lang tid ser sig selv som en favorit gennem playoffs, hvor de tidligere har kunne agere underdogs. Curry og co. har dog spillet så vanvittigt flot basket, så jeg tror, de tager den 4-1. Moralen på Pelicans-holdet er så stor, at de godt kan tage en kamp.

Houston Rockets (2) – Dallas Mavericks (7)

Aske: Houston vinder 4-2.

Kommentar: Et sandt Texas-opgør finder sted, når Houston skal møde Dallas. Sidstnævnte har på papiret en modbydelig starting line-up, mens Houston har en af ligaens absolut bedste spillere i James Harden. Dallas har dog været mere svingende de seneste par måneder, hvilket resulterede i et 7. seed. Jeg tror på Harden og co. tager serien i enten fem eller seks kampe.

Peter: Houston vinder 4-2.

Kommentar: Der er nogle helt essentielle spillere for Dallas, der skal træde i karakter for at, de kan lave et upset i første runde. Houston, med Harden i spidsen, har været rigtig svære at slå, og det at Dwight Howard er tilbage fra sin skade, kommer nok ikke til at gøre det lettere.

Det er nu Rajon Rondo skal vise, at han var tradet og den efterfølgende ballade værd.

Jeg tror dog, Rockets tager serien 4-2.

Los Angeles Clippers (3) – San Antonio Spurs (6)

Aske: San Antonio vinder 3-4.

Kommentar: I grundspillet vandt hvert hold to kampe i deres indbyrdes kampe, men i playoffs ligger hjemmebanefordelen i LA, hvor CP3 og ”Lob City” skal leve op til deres absolut bedste for at besejre de evigt farlige San Antonio Spurs. Coach Pop kan om nogen sit kram, og han ved, hvordan han skal føre sit hold videre. Spurs snupper serien i syv kampe.

Peter: San Antonio vinder 3-4.

Kommentar: Det ligner, desværre for Clippers, at coach Pop har sat sit San Antonio-hold utrolig godt op til playoffs igen, og var, bortset fra nederlaget til Pelicans sidste aften af regular season, helt ustoppelige. Spurs har så meget erfaring i slutspillet, at jeg tror, de slår Clippers ud efter syv kampe.

Portland Trail Blazers (4) – Memphis Grizzlies (5)

Aske: Memphis vinder 2-4.

Kommentar: Memphis har vundet samtlige kampe mod Portland i sæsonen, og jeg tror også, at de får den samlede sejr. LaMarcus Aldridge og Damian Lillard skal vise sig fra deres bedste side og udnytte hjemmebanefordelen, hvis de vil videre mod NBA’s hårdeste hold.

Peter: Memphis vinder 1-4.

Kommentar: Portland har (desværre) været ramt af mange hårde skader, og de får helt sikkert svært ved at mangle specielt Wes Matthews. Derudover møder de et Grizzlies-mandskab, der i lang tid så ud til at tage 2. seedet i vest, men røg, i en ualmindelig ringe slutspurt, alligevel ned på 5. pladsen og udebane i de første to kampe.

LaMarcus Aldridge kommer til at dominere, det ved vi, men hvis Damian Lillard ikke også stepper op, ser jeg Grizzlies gå med denne serie i fem kampe, den er de simpelthen for organiseret til at slippe.

Skrevet af

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

Andre artikler med dette emne

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

Analyser

Hvad skal vi afkode af Deni Avdijas ansigt her? Enten er han begejstret over, at NBA-sæsonen starter i nat, eller også er han rasende...

Atlanta Hawks

Reginald ´Reggie´ Kissoonlal har landet en kontrakt hos College Park Skyhawks i NBA G League, skriver hans agent på det sociale medie X.

Analyser

Utah Jazz overgik alles forventninger i sidste sæson. Lauri Markkanen var lige pludselig verdens bedste basketballspiller, mens Walker Kessler leverede sin bedste 'prime Rudy...

Analyser

Der er sket meget, siden Toronto Raptors vandt mesterskabet i 2019. Sidste sæsons skuffelse resulterede i et farvel til manden, som ledte holdet til...

Analyser

Victor Wembanyama er snyd. Franskmanden er 19 år, 224(!) cm høj og kan både drible, skyde, aflevere og forsvare som en NBA-veteran. Han ligner...