fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Boston Celtics

Chicago Bulls stjæler endnu en sejr mod Boston Celtics

Eastern Conferences nummer 1 Boston Celtics, var i nat op i mod Eastern Conference nummer 8 Chicago Bulls, og det var bestemt ikke tydeligt, hvem der var hvem.

I den regulære sæson var der 12 sejr og 8 pladsers forskel på de to mandskaber, men alligevel er det faktisk det statistisk dårligste hold, som er kommet bedst fra start i denne serie. I nat blev det til endnu en sejr til Bulls med cifrene 111-97.

Boston Celtics kom ellers godt fra start og kunne hurtigt se dem se selv foran 7-0. Dog faldt Celtics hurtigt i kadence, og Bulls kom derfor hurtigt tilbage i kampen, og udeholdet var foran 31-26 efter første periode.

Denne udvikling fortsatte hele kampen igennem, og hjemmeholdet kom aldrig tilbage. Boston var ellers tæt på i midten af tredje periode, men Chicago Bulls rutinerede kræfter i form af Jimmy Butler, Rajon Rondo og Dwyane Wade afværgede situationen, og de kunne til sidst se dem selv som sejrherre med en 111-97.

Rajon Rondo var kampens store oplevelse. Rondo var på sin gamle hjemmebane tilbage i sit gamle es. Rondo var en rebound fra en triple-double.(11 point, 9 rebounds og 14 assist)

Hvis Chicago Bulls vinder denne serie, så vil det blot være femte gang at nummer 8 efter grundspillet besejrer nummer 1 fra grundspillet. Bulls har nu to hjemmebanekampe, og hvis de vinder, kvalificerer de sig til anden runde af dette års NBA Playoff.

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Andre artikler med dette emne

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.

NBA

Det er stadigvæk en ung NBA-sæson, men der begynder allerede at danne sig et billede af, hvem der kommer til at konkurrere for det...

NBA

Kevin Durant passerede i nat Elvin Hayes som den 11. mest scorende spiller i NBA´s historie.

Golden State Warriors

Draymond Green fik tidligere på ugen sin karrieres største bødestraf, efter han blev udvist for at tage kvælertag på Rudy Gobert i en kamp....

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

Analyser

Hvad skal vi afkode af Deni Avdijas ansigt her? Enten er han begejstret over, at NBA-sæsonen starter i nat, eller også er han rasende...

Atlanta Hawks

Reginald ´Reggie´ Kissoonlal har landet en kontrakt hos College Park Skyhawks i NBA G League, skriver hans agent på det sociale medie X.

Analyser

Utah Jazz overgik alles forventninger i sidste sæson. Lauri Markkanen var lige pludselig verdens bedste basketballspiller, mens Walker Kessler leverede sin bedste 'prime Rudy...