fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Buddy Hield sikrer sig forlængelse

Sacramento Kings’ shooting guard Buddy Hield har ifølge flere kilder underskrevet en ny fireårig kontrakt med Kings til en værdi af $94 millioner, svarende til omtrent 630 millioner danske kroner.

Buddy Hield - ChristopherM01 - Flickr
Senior guard Buddy Hield dribbles towards the basket during Tuesday night's game against Texas Tech at the Lloyd Noble Center. Hield scored a game high 30 points during the Sooners' 91-67 victory over the Red Raiders.

Sacramento Kings har underskrevet en kontraktforlængelse med shooting guarden Buddy Hield til en værdi af $94 millioner. Hield er garanteret $86 millioner, samt $8 millioner i bonusser som er rimelig opnåelige. Derudover yderligere $12 millioner der kan få den samlede kontrakt til at nå $106 millioner.

Dette vil sige at Hield i gennemsnit vil tjene omkring $23,5 millioner om året, hvis han sikrer sig de $94 millioner. Hvis man sammenligner med andre NBA-spillere, er lønnen omtrent ens med spillere som Draymond Green og Malcolm Brogdon.

Én af de bedste skytter i ligaen

Hield har vist sig som en af de bedste trepoint-skytter i NBA over de seneste sæsoner. Sidste sæson var Hield én ud af to spillere som ramte over 250 treere, mens de ramte over 40% af deres forsøg. Den anden spiller var ingen andre end Steph Curry. Hield er, efter trepointsprocenter, den sjette bedste trepoint-skytte i ligaen, hvor han igennem sin karriere har ramt ca. 42% af sine forsøg bag trepoint-linjen. Dette placerer ham over andre prominente trepoint-skytter som Danny Green, J.J. Reddick og Khris Middleton. Den bahamanske shooting guard ligger på niveau med den ene af de to ’Splash Brothers’ Klay Thompson.

Med denne kontrakt bliver Hield den bedst betalte spiller på Kings’ mandskab og vil gå betragtelig op i løn med en stigning på omtrent $18-19 millioner. Der er ingen tvivl om, at Kings vil være lykkelige over at have sikret sig Hield i de næste fire år, på trods af at de måtte betale mere end oprindelig forventet. Forhandlingerne mellem Kings og Hield startede nemlig langt fra hinanden, idet Kings var villige til at betale Hield $90 millioner over fire år, mens Hield forlangte $110 millioner. Med en aftale på $94 millioner har Kings sikret sig Hield for langt mindre end de $125 millioner, som shooting guarden er projekteret til at være værd i næste sæsons Free Agency.

Skrevet af

20 år og boende i England samt skribent på NBA. Har en forkærlighed for OKC Thunder.

Andre artikler med dette emne

Golden State Warriors

Trods kontraktudløb med Golden State Warriors til sommer, regner Steve Kerr med at blive enig med klubben om en ny aftale og fortsætte i...

Internationalt

Det tidligere Miami Heat-forsvarses Hassan Whiteside har besluttet at indstille karrieren i en alder af 34 år.

NBA

Det franske fænomen Victor Wembanyama havde mandag aften en historisk kamp i sejren over Toronto Raptors. Han sluttede kampen af med en triple-double, der...

Indiana Pacers

NBA Trade Deadline nærmer sig, og kaosset er officielt i gang.

Chicago Bulls

Chicago Bulls må undvære Zach Lavine resten af sæsonen, da han i den kommende uge skal opereres for en skade i sin højre fod.

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-stjerne Reggie Kissoonlal forlader College Park Skyhawks til fordel for Grand Rapids Gold i NBA G League.

Golden State Warriors

Golden State Warriors-stjernen Stephen Curry forstår godt, at nogle af klubbens egne tilhængere buhede spillerne efter onsdagens store nederlag til New Orleans Pelicans.