fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Brooklyn Nets

Brooklyn stjerne sår tvivl om fremtiden på holdet

Kyrie Irving og Brooklyn Nets skulle, ifølge Shams Charania fra The Athletic, være havnet i en blindgyde i forhandlingerne om Irvings fremtid på holdet.

Foto: Flickr - All-Pro Reels

Forholdet mellem Kyrie Irving og Brooklyn Nets har ikke ligefrem været en positiv fortælling fra start til slut. Siden han i 2019 skrev kontrakt med holdet fra New York, er det kun blevet til 103 kampe fordelt på tre sæsoner. Skader og hans kontroversielle holdning til Covid-19 vaccinen har begrænset spilletiden for den eminente ballhandler. 

Irving har en player option på 36 millioner dollars til 2022-23 sæsonen, men den skulle han efter sigende være villig til at droppe for at søge lykken andet steds. Ifølge Shams Charania er bejlerne til den vævre point guard; Los Angeles Lakers, Los Angeles Clippers og New York Knicks. Irving har i denne sæson spillet 29 kampe i grundspillet og fire kampe i slutspillet.

Planen var ellers lagt for Irving tilbage i 2019. Sammen med Kevin Durant – og senere James Harden – skulle han igen stå øverst på NBA podiet. Kimen var da også lagt for et nyt dynasty med tre af ligaens bedste scorer. Men omstændighederne ville det anderledes, og Durant står potentielt tilbage uden et mesterskab eller muligheden for at vinde et i den nuværende situation.

Skrevet af

NBA skribent og til dagligt at finde i Århus. Har et årligt Space Jam ritual, og tilhænger af pass-first spillestillen med Spurs og Warriors som forbilleder.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Brooklyn Nets

Kyrie Irving har valgt at forblive hos Nets, da der ikke har været muligt at finde en mulig byttehandel.

EuroLeague

Flere Euroleague-klubber er på jagt efter at få den danske NBA-spiller Iffe Lundberg på kontrakt, beretter den troværdige italienske journalist Luca D´Alessandro.

NBA

Nattens draft bød på flere overraskelser. Her er en oversigt over de mest bemærkelsesværdige valg i nattens draft.

NBA

Årets NBA draft er blevet afviklet, og Orlando Magic valgte Paolo Banchero fra Duke som den første i årets draft.

NBA

Caleb Swanigan er gået bort i en alder af 25 år. Han spillede tre sæsoner i NBA - senest for Portland Trail Blazers i...

NBA

Fullcourts NBA Draft guide 2022 vil gøre dig klogere på de kommende NBA-spillere. Her er et overblik og en gennemgang over mange af de...

Boston Celtics

Efter en 13 point sejr over Boston Celtics kan Golden State Warriors tilføje endnu en Larry O'Brien pokal til trofæskabet. Stephen Curry var nok...

NBA

Natten til torsdag blev den ombejlede center Christian Wood traded til Dallas fra Houston.