fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Houston Rockets

BREAKING: Westbrook tradet

Russell Westbrook er blevet traded til Washington Wizards for John Wall og et førsterundevalg. Den 32. årige guard har blot spillet en enkelt sæson i Houston.

Westbrook John Wall
CREDIT: Flickr.com - Ennoti

Russell Westbrook og John Wall har natten til torsdag fået nye mandskaber. Det meddeler flere medier på twitter. Westbrook er sendt til hovedstaden for Wall samt et beskyttet førsterundevalg i 2023. De to hold har været i dialog om netop dette trade i lang tid, men har siden midten af november ikke været i kontakt indtil i går. Det tog efter sigende blot et par timer før tradet var i stand og de begge kunne sende deres point guard videre. Begge spillere er omgivet af en form for risiko og skepsis baseret på de sidste par sæsoner.

Westbrook, som er en fantastisk spiller, fungerede ikke i Houston sammen med James Harden og det system, som de spiller. Dog snittede Westbrook 27 point, 7,9 rebounds og 7 assists per kamp og blev valgt til All-NBA third team selvom han missede noget af sæsonen med en skade og skulle tilpasse sig et nyt system. Et system, som ikke passede sammen med Westbrook, som også kom til syne flere gange i løbet af sæsonen trods de flotte statistikker.

Wall har ikke spillet en kamp siden d. 26 december 2018 grundet skader. Den eksplosive point guard er 30 år gammel og har stadigvæk 132$ millioner garanteret over tre år på sin nuværende kontrakt. Et svimlende beløb for en 30-årig spiller, som ikke har spillet i knap to år grundet skader. Men Wall har dog vist gode tegn i denne off-season, hvor han ligner den eksplosive og hurtige spiller, som han var før sine skader. Han har flere gange spillet såkaldte Pro Runs, hvor professionelle spillere og college-spillere spiller pick-up sammen. Han har ligeledes trænet med Wizards og burde være klar til næste sæson, dog er det ikke officielt.

Beal og Harden dikterer

I både Washington og Houston påvirker en af ligaens bedste shootings guards, hvordan holdet opfører sig på markedet. Efter Rockets’ skuffende sæson er der sket meget i Houston; Mike D’Antoni forlængede ikke, Darryl Morrey stoppede og rollespillere som Robert Covington blev tradet væk. Nu er endnu et prominent navn fortid i Houston, og der er ingen tvivl om, hvem man prøver at holde glad. Selvom James Harden måske ikke har haft en finger med i spillet direkte, så er det Harden, som er den absolutte stjerne hos Rockets. Derfor vil de gøre alt for at holde ham glad og bygge det hold, som passer bedst rundt om ham.

Tidligere kom der rygter om, at Harden gerne vil til Brooklyn og ikke vil spille i Houston længere. Så sjovt, eller ikke sjovt, som det er at forestille sig Kevin Durant, Kyrie Irving og James Harden på samme hold, så er det Houston der i sidste ende bestemmer sådan et trade. Houston har med dette trade vist, at de er all-in på Harden og opbygningen omkring ham.

Ligeledes i Washington er Bradley Beal den mand, som man forsøger at holde på. Beal kan blive free agent næste sommer, hvilket får Wizards til at stå med ryggen mod muren, hvis de ikke får gjort noget anderledes den kommende sæson. Dette trade viser også Beal, at de er villige til at satse for at blive gode og give slip på deres, i mange år, bedste spiller.

 

 

 

 

Skrevet af

Bosat i Århus og redaktør på NBA. Har en stor kærlighed til Los Angeles Lakers.

Andre artikler med dette emne

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

NBA

Det var Dame-time hele natten i går, og han blev den blot ottende spiller til at score over 70 point.

NBA

Opgøret mellem Kings og Clippers blev til en gyser, der gik i to overtider, og hvor der blev scoret flere point end i nogen...

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...

NBA

John Wall, Eric Gordon, Danny Green, og Luke Kennard involveret i tre-holds-trade.

Golden State Warriors

Det tyder på, at der er en stor handel på vej

Brooklyn Nets

Jae Crowder skifter klub for anden gang på 24 timer, da han endnu engang er tradet