fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Boston Celtics

Boston Celtics taber sæsonens første hjemmebanekamp i topbrag

Boston Celtics sejrsstime på hjemmebane blev i nat brudt af de forsvarende mestre fra Denver Nuggets i en spændende affære.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Der var store forventninger inden nattens kamp da Boston Celtics tog imod de forsvarende mestre Denver Nuggets. Det var to oplagte og veludhvilede hold der gik på banen og kampen levede op til alle forventningerne. Mange mener endda, at vi så en forhåndsvisning af finalerne.

I et hele tiden tæt opgør duellerede holdene som var det en kamp i en slutspilsfinale. Celtics kæmpede for at holde deres lange stime med sejre på hjemmebane i live mens Nuggets ville bevise, at de stadig er blandt de absolut bedste hold i ligaen. Det var en langsomtspillet kamp, med lange angreb og fremragende forsvar.

Rekordgod start ødelagt

De 20 sejre i streg på hjemmebane var Celtics bedste hjemmebanestart i holdets lange sejrsrige historie. De har endda været så overlegne, at der har været snak om de kunne være historiens første hold til at gå ubesejrede igennem en sæson på hjemmebane.

Det fik Nikola Jokic, Jamal Murray og resten af de forsvarende mestre dog sat en stopper for i nat. Kampen endte 102-100 til Denver, der skrabede sejren til sig med en flot defensiv indsats og en lille smule held i kampens sidste par minutter. Celtics førte ellers i størstedelen af kampen men aldrig med mere end 12 point.

Verdensklasse præstationer

Jokic leverede en fremragende indsats med 34 point, 12 rebounds og 9 assists. Særlig i første periode dominerede han, da Celtics prøvede at lade Porzingis dække ham op en mod en. Det lykkedes dog ikke for den lange Celtics-center og Jokic scorede 15 af sine 34 point i kampens første periode.

Jamal Murray viste endnu engang, at han er blandt verdens absolut bedste når det virkelig gælder. Gang på gang har canadieren leveret sine største præstationer i de største og vigtigste kampe i hans karrierer. En spiller der ikke er bange for rampelyset men derimod trives under det. 35 point, 8 rebounds og 5 assist blev det til på 71% fra gulvet.

Celtics største akilleshæl

Celtics to største stjerner Jayson Tatum og Jaylen Brown havde derimod en rigtig svær kamp. Tatum scorede blot 22 point på 24 skud og missede to store chancer, første for at bringe Celtics foran og derefter for at sende kampen i overtid.

Jaylen Brown derimod scorede blot 13 point på 19 skud. Han ramte blot et enkelt trepointsskud på ni forsøg.

Celtics formåede blot at score to point I kampens sidste fem minutter, hvilket endte med at koste dem sejren.

Vi har set det før, at netop de to har svært ved at præstere når det gælder. Selvom det blot var en regulær kamp i nat leder det alligevel tankerne tilbage til de sidste to år i slutspillet, hvor de to stjerner har underpræsteret under pres.

I virkeligheden er det nok holdets største udfordring og største forhindring i at gå hele vejen i år: At levere når det virkelig gælder.

 

Skrevet af

Jeg er 22 år gammel og er bosat i Holstebro. Jeg elsker NBA og har fulgt med siden 2016.

Andre artikler med dette emne

NBA

Efter at sæsonens favorit blev skadet, er MVP-ræset nu igen åbent. Med en tredjedel af sæsonen tilbage er der også rigeligt tid til at...

NBA

Klumme: Pointfordelingen ved nattens dunkekonkurrence var en hovedrystende omgang, hvor dommerne særligt så ud til at favorisere konkurrencens største profil Jaylen Brown. Selvom Boston...

NBA

Efter en stille Trade Deadline er trupperne ved at være på plads og holdene har spillet tilpas mange kampe til, at vi kan lave...

NBA

Jaylen Brown fra Boston Celtics er blandt deltagerne i årets dunkekonkurrence. Det skriver Shams Charania på X.

NBA

NBA har offentliggjort de 15 mest solgte trøjer i ligaen. Det er naturligvis velkendte ansigter, der er på den liste, men en rookie har...

NBA

Lebron James skal være All-Star for en rekordhøj 20. gang i karrieren, da han er anfører for All-Star holdet i West, som tørner sammen...

Milwaukee Bucks

På Victor Wembanyamas 20-årsfødselsdag kunne det franske stjernefrø i nattens opgør mod Milwaukee Bucks ikke lade være med at levere det ene sindssyge highlight...

NBA

Gruppespillet i NBA's In-Season turnering er nu færdigspillet, og otte hold er gået videre til kvartfinalerne. Få overblikket her.