fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Boston Celtics

Boston Celtics’ center forventes ude i 4-6 uger

Robert Williams III kommer ikke til at få den optimale forberedelse til den kommende NBA-sæson. Han forventes nemlig ude i 4-6 uger på grund af en kikkertoperation i sit venstre knæ.

Foto: Michael R. Smith/The Sports Pulse

Den 24-årige prominente center, der blev draftet i første runde i 2018 af Boston Celtics, Robert Williams III, skal igennem en kikkertundersøgelse af sit venstre knæ i dag, torsdag, og forventes derfor ude i 4-6 uger. Det betyder, at Robert Williams III ikke kommer til at deltage i Bostons Celtics’ preseason-program.

Kikkertoperationen kommer bare seks måneder efter, at Robert Williams III var igennem en knæoperation for at reparere en overrevet menisk i selvsamme knæ.

Den 206 centimeter høje center havde en stor andel i Boston Celtics’ flotte 2021-22 sæson, hvor de vandt Eastern Conference for første gang siden 2010, men dog måtte se sig slået af Golden State Warriors i finalerne.

Skrevet af

Jeg er en af de skribenter, der både skriver for den danske basketliga såvel som den amerikanske NBA. Til dagligt læser jeg journalistisk på DMJX i Aarhus, hvorfor jeg også ofte er at se til Bakken Bears' hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

NBA

Phoenix Suns må undvære deres nyligt erhvervede superstjerne Kevin Durant i mindst to uger, efter han onsdag vrikkede om på sin ene anklen under...

NBA

Radioprogrammet Buzzer Beater med Morten Stig Jensen har fået forlænget sin aftale med Radio4 med yderligere et år.

NBA

Slutspillet begynder at nærme sig, og man skulle gerne begynde at kunne se en hierarkisk orden blandt holdene. Der er dog stadig mange hold,...

Boston Celtics

Årets NBA All-Star Weekend finder sted i den kommende weekend, 17-19 februar, og tirsdag kom det frem, hvilke navne der kæmper om titlen som...

Boston Celtics

Ugens spillere er blevet kåret i NBA. Valget er faldet på to guards i Shai Gilgeous-Alexander og Derrick White

Golden State Warriors

Det tyder på, at der er en stor handel på vej

Brooklyn Nets

Jae Crowder skifter klub for anden gang på 24 timer, da han endnu engang er tradet

NBA

Her kan du gennem hele aftenen følge diverse rygter og handler på NBA Trade Deadline-dagen.