fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Boston Celtics

Boston Celtics’ center forventes ude i 4-6 uger

Robert Williams III kommer ikke til at få den optimale forberedelse til den kommende NBA-sæson. Han forventes nemlig ude i 4-6 uger på grund af en kikkertoperation i sit venstre knæ.

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Den 24-årige prominente center, der blev draftet i første runde i 2018 af Boston Celtics, Robert Williams III, skal igennem en kikkertundersøgelse af sit venstre knæ i dag, torsdag, og forventes derfor ude i 4-6 uger. Det betyder, at Robert Williams III ikke kommer til at deltage i Bostons Celtics’ preseason-program.

Kikkertoperationen kommer bare seks måneder efter, at Robert Williams III var igennem en knæoperation for at reparere en overrevet menisk i selvsamme knæ.

Den 206 centimeter høje center havde en stor andel i Boston Celtics’ flotte 2021-22 sæson, hvor de vandt Eastern Conference for første gang siden 2010, men dog måtte se sig slået af Golden State Warriors i finalerne.

Skrevet af

Jeg er en af de skribenter, der både skriver for den danske basketliga såvel som den amerikanske NBA. Til dagligt læser jeg journalistisk på DMJX i Aarhus, hvorfor jeg også ofte er at se til Bakken Bears' hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Iffe Lundberg havde et kontrakttilbud på bordet fra Boston Celtics, men valgte Partizan Belgrade på bekostning af de 18-dobbelte NBA-mestre.

Internationalt

Iffe Lundberg siger farvel til Virtus Bologna efter to sæsoner.

NBA

Efter en overbevisende sejr i kamp fem, vinder Boston Celtics finalerne mod Dallas Mavericks 4-1 og sikrer det 18. mesterskab i holdets historie.

NBA

Boston Celtics' Jaylen Brown blev Eastern Conference Finals MVP, hvilket kom bag på profilen, der før er blevet overset med individuelle priser.

NBA

Efter fire sejre i træk over Indiana Pacers er Boston Celtics tilbage i NBA-finalerne anført af Jayson Tatum og Eastern Conference Finals-MVP Jaylen Brown.

NBA

Efter to serier skulle ud i syv kampe og spillets store stjerner er tørnet sammen, har vi nu fundet de sidste fire hold, der...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.