fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Cleveland Cavaliers

Booker og Garland kåret til ugens spillere

Den ugentlige hæder gik til Devin Booker og Darius Garland, der var med til, at deres hold gik ubesejret.

Devin Booker - Phoenix Suns.

Så er endnu en uge gået i verdens bedste basketball-liga. Det betyder, at to spillere er blevet kåret til ugens spillere. I Western Conference blev det Suns guard Devin Booker. I Eastern Confrence blev det den unge guard Darius Garland fra Cleveland Cavaliers.

 

Devin Booker – Phoenix Suns

Devin Booker hjalp Phoenix Suns med at vinde 3 kampe i løbet af ugen. Over tre kampe scorede Booker 27.0 points, 4,3 rebounds og 3,3 assists. Hans bedste kamp var dog imod Indiana Pacers, hvor han havde 35 points, 4 rebound og 3 assists på gode skudprocenter.

Phoenix Suns har vundet deres seneste 8 ud af 10 kampe. De kæmper med Golden State Warriors om top-placeringen i Western Conference. Phoenix Suns har dog slået et lille hul på tre kampe ned til Golden State Warriors.

 

 

 

Darius Garland – Cleveland Cavaliers

Cleveland Cavaliers må siges at have overrasket i sæson. Der var ikke de høje forventninger til det unge hold. Samt en skadesplaget Kevin Love på bænken.

Darius Garland var en stor grund til, at Cleveland Cavaliers formodede at vinde deres 4 kampe i løbet af ugen. Over fire kampe havde Garland 20,5 points, 6,0 rebounds, 12,8 assists og 2,3 turnovers. Det er da også svært at vælge den bedste kamp Darius Garland spillede i ugen. Mod San Antonio Spurs scorede han 35 points. To dage mod Utah Jazz fik han sin første Triple double. Mod Oklahoma City Thunder havde han 27 points og 18 assists, hvilket er en personlig rekord for Darius Garland.

 

Skrevet af

Jeg har fulgt med i NBA siden 2013-14 sæsonen. Jeg endte med at få en forkærlig for Russell Westbrook og Oklahoma City Thunder. Jeg begyndte for alvor at følge med i college basket, i 2020-21 sæsonen.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

NBA

Jimmy Butler var her, der og alle vegne i nattens kamp 6, hvor Miami Heat sikrede sig sejren i Boston, hvilket betyder, at serien...

Nyhedsoversigt

Los Angeles Lakers har hentet deres nye cheftræner hos Milwaukee Bucks

Dallas Mavericks

Efter to sæsoner uden slutspil er Golden State Warriors tilbage på toppen i Western Conference. Det står klart efter en overbevisende sejr i nat...

Dallas Mavericks

Det regnede både ind i hallen og ned i kurven for Dallas mavericks, da de i nat tog deres første sejr i serien mod...

Dallas Mavericks

Hjemmeholdets fans kunne i nat gå fra Chase Center fyldt med glæde og optimisme. I 48 minutter havde de set Golden State Warriors brillere...

NBA

Så er der ny podcast fra Fulltalk, hvor vi drøfter Conference Finals i både øst og vest i NBA.

NBA

Deandre Ayton og Phoenix Suns røg i søndags ud af slutspillet. Dermed er spekulationerne om, at parterne går hver til sit begyndt.

NBA

Orlando Magic vandt i nat draft-lotteriet, hvilket betyder, at de vælger først i draften til sommer.