Bogdanovic finder nyt hold

Bogdan Bogdanovic skriver under med Hawks på en fireårig kontrakt til 72$ millioner. Det er en kendsgerning efter Bogdanovic' tidligere hold, Sacramento Kings, ikke valgte at matche buddet fra Hawks.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Bogdan Bogdanovic skriver under med Atlanta Hawks på en fireårig kontrakt til 72$ millioner. Det er nu officielt efter Bogdanovic’ gamle hold, Sacramento Kings, ikke matchede den kontrakt, som Hawks tilbød ham. Bogdanovic var nemlig restricted free agent, hvilket vil sige, at Kings havde muligheden for at matche ethvert kontrakttilbud. Det valgte de ikke at gøre, og Hawks kunne derfor tilføje den 28. årige wing til deres trup.

Bogdanovic snittede sidste år 15 point, 3,4 rebounds, 3,4 assists og 1,1 steals på 29 minutter for Kings. Han skød 44% fra gulvet, 37% fra 3’eren og 74% fra straffekastlinjen. Især de sidste statistikker er grunden til, at Bogdanovic kan få en kontrakt hos Hawks. Han er en sand skytte, som kan kreere sit eget skyd men også er fænomenal på catch-and-shoot. 

Lys for enden af tunellen

Efter flere år i rebuild-mode har Hawks nu endeligt fået samlet noget talent i Atlanta. Sidste år var Hawks igen et af ligaens absolut værste hold, da de kun formåede at vinde 20 kampe i den regulære sæson. Dog har de nogle gode unge spillere, såsom Trae Young, som har statueret ham selv som en af ligaens dygtigste unge guards. Young snittede 29 point og knap 9 assists på 43% fra gulvet og 36% fra 3’eren sidste sæson, som blot var Youngs andet år i ligaen. Denne off-season har Hawks dog virkeligt tilføjet noget talent igennem både draft og free agency.  

“Det er ingen hemmelighed, at en af vores største fokusområder i dette free agency var at tilføje skytter samt kvalitet og dybde. Med Bogdan som en del af den gruppe, som kommer til, føler vi, at det nu er områder af styrke.”

Sådan udtaler Travis Schlenk, som er General Manager for Hawks. Schlenk har været yderst aktiv i den seneste tid, hvor man har forstærket på rigtigt mange positioner; Udover Bogdanovic, så har Hawks tilføjet spillere som Danilo Gallinari, Rajon Rondo, Kris Dunn i free agency. Derudover har de tilføjet Onyeka Okonwu igennem draften med sjette valget. Okonwu er en utroligt dygtig center, som havde potentialet til at gå meget højere, så det burde være et valg, som Hawks er meget tilfredse til. Okonwu tilføjer endnu mere råt talent til den masse, som Hawks efterhånden har bygget op de seneste år. Hawks burde være meget bedre og ikke mindst dybere næste sæson, hvor de formegentligt vil prøve at komme i slutspillet i en svækket Eastern Conference

Se andre spændende artikler