fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

Ben Simmons: Jeg skylder mine fans at komme stærkt tilbage

Foto: Stephen Lew/CrescentCitySports.com

Ben Simmons’ karriere har været noget turbulent, hvor skader har fyldt en del.

Ben Simmons, der i dag er fyldt 27 år, blev oprindelig valgt som førstevalget i 2016-draftet af Philadelphia 76ers, men den første sæson i 76’ers blev ikke til den store succes, eftersom han ikke fik et eneste minut på banen i sin første sæson grundet en slem skade i sin højre fod.

Han tog dog revanche året efter, hvor han blev kåret til Rookie Of The Year, hvor han han spillede fremragende basketball. Hans statistikker for sæsonen lød på imponerende 15,8 point, 8,2 assists og 8,1 rebounds per kamp. Det krydrede han derudover med næsten et block og næsten to steals per kamp.

Siden da, er det dog gået stødt ned at bakke for den høje pointguard, der – præcis som i sin første sæson – måtte se hele 2021-22 sæsonen fra sidelinjen grundet skadesproblemer. Denne gang var det ryggen, der forvoldte Ben Simmons alvorlige problemer.

Ben Simmons, der nu er på kontrakt i Brooklyn Nets, er dog også klar over, at der skal ske ændringer, og han mener selv, at han skylder sine fans at komme stærkt tilbage.

Ben Simmons har spillet 42 kampe for Brooklyn Nets, men det har været uden at imponere det store. Forventningerne til den høje australier har altid været tårnhøje, men statisikerne fra de 42 kampe i Brooklyn-trøjen stemmer ikke overens med forventningspresset.

Det er blot blevet til 6,9 point per kamp i den store Nets-uniform, så det pointtal skal gevaldigt op, hvis det comeback, Ben Simmons selv italesætter, skal finde sted.

Ben Simmons har været kåret som All-Star tre gange i årene 2018-2021.

Mit navn er Alexander Christiansen, og jeg er NBA-redaktør her på siden. Ved siden af er jeg journaliststudrende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus. Jeg har fulgt med i NBA siden 2014/15 sæsonen, og jeg følger den danske basketliga tæt, hvor jeg tit er at finde til Bakken Bears' kampe i Vejlby-Risskov Hallen.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Basketligaen

Efter et fravær på 27 kampe forventer superstjernen Joel Embiid nu at vende tilbage lige i tide til et slutspils-run.

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Morten Stig Jensen er klar med sin første klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert mener, vi skal blive bedre til at snakke om...

Brooklyn Nets

Ben Simmons kommer ikke i kamp igen for Brooklyn Nets i denne sæson på grund af rygproblemer, skriver den amerikanske journalist Ian Begley.