fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

All-Star: Optakt til dag 1

I denne weekend løber årets All Star-event af stablen i Cleveland, og på weekendens første aften, skal vi se på ligaens bedste unge spillere, i den nye version af Rising Stars. Dag 1 kan følges på TV2 Play og TV2 Sport fra kl 03.00 natten til lørdag.

Foto: nba.com

Nyt format – Rising Stars

I mange år har vi set USA vs World i Rising Stars-kampen, men nu skal et nyt format afprøves. I år kommer Rising Stars til at være en mini-turnering bestående af fire hold. De fire hold består af rookies, andet års spillere og G-Leaguers. Hvert hold har også en legende tilknyttet som coach. De fire trænere er Rick Barry, Gary Payton, Isiah Thomas og James Worthy.

Det er ikke traditionelle kampe der skal spilles, men i stedet kampe hvor vinderen vil være det hold, som først scorer 75 points for at fejre NBA’s 75-års jubilæum. De to indledende kampe er først til 50 points, hvor finalen vil være først til 25 points. Kampene skal vindes med et ramt skud.

Den første runde er Team Isiah vs Team Worthy og Team Payton vs Team Barry. Vinderen af de to kampe mødes i finalen.

De fire hold kan ses her

Ekstra konkurrence

Der er en masse nye ting der skal afprøves ved dette års All-Stars, og det er også resulteret i en shooting competition, som vil blive afholdt i pausen før finalen i Rising Stars.

Konkurrencen, Clorox Clutch Challenge, vil indeholde fire hold af to spillere, som dyster mod hinanden på tid. Hvert hold skal forsøge at ramme et skud fra fem forskellige steder på banen, hvor det hold som sætter den bedste tid, løber med titlen som Clutch Challenge Champions.

Du kan læse meget mere om denne konkurrence i nedenstående thread

Dag 1 kan følges på TV2 Play og TV2 Sport fra kl 03.00 natten til lørdag.

Jeg er en 25-årig NBA skribent, som skriver en masse via Fullcourt, min egen hjemmeside og et par andre steder. Twitter er det bedste sted at følge mig! Kæmpe forkærlighed til Bam Adebayo og Mikal Bridges.

Andre artikler med dette emne

NBA

Ventetiden er ovre og afstemningen er afgjort. De fem startere for både øst og vest er fundet til årets All Star-kamp.

NBA

Det er blevet tid til en af de bedste dage for NBA-fans i hele verden. Vi ser frem på alle fem kampe, hvor der...

Nyhedsoversigt

Store præstationer, game winners og meget mere

NBA

Det unge stortalent fra Detroit Pistons, Cade Cunningham, planlægger at gennemføre en operation, der vil holde ham ude for resten af 2022/23-sæsonen.

NBA

Klumme: Vi er omkring en fjerdedel inde i NBA-sæsonen, og det er et perfekt tidspunkt til at overreagere på en liga, der har budt...

Indiana Pacers

Den unge guard har taget ligaen med storm og er på vej mod mod et historisk godt gennemsnit

NBA

Hvis du har det lidt svært ved at vurdere hvilke hold, man skal holde øje med i denne sæson, så har vi her på...

NBA

Cleveland Cavaliers har vundet de første otte ud af ni kampe i denne sæsons grundspil. Det rækker lige nu til en anden plads i...