fbpx
Connect with us

NBA

11 sejre i streg for Utah Jazz

Utah Jazz har den bedste Record i ligaen (15-4), og har efter nattens sejr over Dallas Mavericks vundet deres sidste 11 kampe.

Foto: Flickr - Ken Lund

Western Conference er fyldt med en masse fantastiske hold. På toppen ligger Utah Jazz med 15 sejre og kun fire nederlag. Natten til lørdag vandt de endnu en kamp, da de besejrede Dallas Mavericks 120-101. Det var den 11. sejr i streg for Utah og anden i streg over Dallas. Sejren kom uden Donovan Mitchell, som har siddet ude de sidste to kampe med en hjernerystelse. På trods af Mitchell er ude, har Utah spillet rigtig godt i angrebet. I nattens kamp leverede Bojan Bogdanovic 32 points, hvoraf 17 af dem kom i tredje quarter. Bogdanovic har ellers haft svært ved at følge op på sin flotte sæson, som han leverede sidste år.

 

Rudy Gobert og Mike Conley har været gode for Utah denne sæson. Conley leverer flotte præstationer offensivt, og Gobert har været den fantastiske forsvarspiller, som han er. Donovan Mitchell har selvfølgelig været stjernen på Utah holdet med sin 23,4 points og 4,9 assists i gennemsnit per kamp. Tidligere i januar blev han også den hurtigste spiller i NBAs historie til at score 600 trepointsscoringer. Han gjorde det på 240 kampe, fire kampe færre end Buddy Hield. Utah har spillet flot forsvar, hvor spillere som Royce O’Neale og Joe Ingles leverer hver aften. Jordan Clarkson har været en af de bedste spillere fra bænken denne sæson med sine 17,9 points i gennemsnit per kamp.

 

Kampen mod Dallas bød også på en rekord. Joe Ingles lavede sin 846. trepointsscoring for Utah, og dermed overhalede han John Stockton, som den Jazz-spiller med flest trepointsscoringer. Donovan Mitchell er nummer fire på listen. Han er efter John Stockton og Gordon Hayward.

Mesterskabet er aldrig vundet efter 19 kampe, og Utah Jazz kommer til at møde stor modstand, hvis de vil i finalerne i år. De to Los Angeles hold kommer til at blive den største trussel. Begge hold har set meget stærke ud denne sæson. Der er dog en masse gode takter hos Jazz-mandskabet, og vi så allerede sidste år, at de kunne levere i slutspillet, da de havde en fed serie mod Denver Nuggets, hvor de ligeså godt kunne have sejret.

 

Utah Jazz næste kamp er i mod Denver Nuggets, i Denver, søndag kl 21.30 dansk tid.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg overtog posten som NBA-Redaktør på siden i september 2021 med min dygtige medredaktør Mikkel Tofte Langerhuus. Jeg har været ved Fullcourt siden august 2019. Jeg har i mange år haft stor interesse for NBA, men jeg dækker også college-basketball.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA