fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

NBA

11 nye NBA trøjer præsenteret – se dem her

Det er ingen hemmelighed, at der i denne sommer er tronskifte på det amerikanske sportstøjs-marked. Adidas, som de seneste år har været tøjsponsor for NBA, har måttet lade livet for deres største konkurrent Nike.

Aftalen med Nike løber otte år frem, og vil indbringe NBA knap 7 milliarder kroner. Det er dermed en kæmpe investering den amerikanske sportstøj-gigant har lagt for sponsoratet. Det skulle eftersigende være over dobbelt så meget, som den forrige aftale med Adidas.

Dermed bevises det endnu engang, at NBA er en kæmpe forretning, som årligt omsætter for mere end 40 milliarder kroner.

Med Nikes investering følger naturligvis også en kæmpe hype om de 30 nye trøjer, og de første 11 klubber har allerede været ude og præsentere deres nye uniformer.

Detroit Pistons

Utah Jazz

Milwaukee Bucks

Phoenix Suns

Portland Trail Blazers

Charlotte Hornets

Washington Wizzards

Denver Nuggets

Atlanta Hawks

Minnesota Timberwolves

Oklahoma City Thunder

[poll id=”54″]

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

NBA

Mandag aften amerikansk tid udløber NBAs eksklusivitetsforhandlinger med de nuværende rettighedshavere, og dermed åbnes der op for forhandlinger med øvrige bejlere til NBA-rettighederne.

Internationalt

Morten Stig Jensen er klar med sin anden klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert stiller skarpt på det franske basketfænomen Victor Wembanyama, der...

NBA

Victor Wembanyma var tæt på at skrive NBA-historie, da San Antonio Spurs natten til onsdag dansk tid tabte snævert til Denver Nuggets, og den...

Chicago Bulls

30-årige Otto Porter Jr. har meddelt, at han har valgt at indstille sin karriere efter 11 sæsoner i NBA.

NBA

Morten Stig Jensen er klar med sin første klumme på Fullcourt.dk, og den danske basketekspert mener, vi skal blive bedre til at snakke om...

Brooklyn Nets

Ben Simmons kommer ikke i kamp igen for Brooklyn Nets i denne sæson på grund af rygproblemer, skriver den amerikanske journalist Ian Begley.

Analyser

En af Danmarks mest kompetente NBA-eksperter, Morten Stig Jensen, bliver ny klummeskribent på Fullcourt.dk.