Milos Teodosic: Vi har spillet mod dem, og vi ved hvad vi skal forvente

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Serbien er i deres første OL-finale nogensinde som en selvstændig nation, efter at have knust Australien i semifinalen, og nu er de sultne efter mere!

I finalen skal Serbien møde USA, som har vist at de ikke er uovervindelige i denne turnering. En kamp som de godt kan vinde, og en kamp som de selv tror de godt kan vinde. Da Milos Teodosic blev adspurgt om Serbien kunne slå USA svarede han:

”Kunne du forestille dig at Australien kun ville have scoret 14 point en halvleg? Du ville sikkert have svaret nej,” udtalte Teodosic i Mixed zone, og fortsætter.

”De (red. USA) er helt sikkert det bedste hold i turneringen, og et fantastisk hold med masser af store navne, og jeg kan blot fortælle at vi kommer til at gå ind på den bane, spille vores spil, og så ser vi om det kommer til at være nok. Vi har spillet mod dem, og vi ved hvad vi skal forvente. Jeg tror derfor at vi kommer til at udgøre dem større skader end vi gjorde for to år siden ved VM.”

Læs også: Serbien knuste Australien og sikrer sig historisk finaleplads

Serbien har allerede skrevet historie ved at nå finalen, men nu, skal det hele kulminere med en guldmedalje i Rio.

”Uanset hvor meget jeg troede på dette hold, så troede jeg ikke at vi kunne spille SÅ godt. Vi viste karakter, og potentialet som vi har snakket om i alle disse år,” afsluttede Teodosic med at fortælle til medierne efter kampen.

Også NBA-rookien fra Denver Nuggets er positiv inden mødet med USA.

”Vi går ind i samtlige kampe uden pres på vores skuldre, for vi ved at vi vil dø for hinanden på banen. Hvilket resultat det bliver mod USA kan man aldrig vide. Måske vinder de, men måske er det os der vinder!” udtalte en optimistisk Nikola Jokic.

OL-finalen mellem Serbien og USA spilles søndag aften kl. 20.45, og vises live på TV2 Sport.

Foto: FIBA.com

Se andre spændende artikler