fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Landshold

Doncic giver Slovenien en perfekt start på OL

Luka Doncic - Slovenien
Foto: FIBA.com

I morges spillede Slovenien deres første kamp ved dette års Olympiske Lege. Modstanderen hed Argentina, og der var på forhånd lagt op til et tæt opgør. Argentina som tæller store profiler som Facu Campazzo og veteranen Luis Scola, er bestemt en stærk basketnation. Dog fik Slovenien, som har Dragic og Doncic i truppen, det til at se legene let ud. Særligt takket være sidstnævnte, der leverede en magtpræstation.

Doncic endte med imponerende 48 point, 11 rebounds og 5 assists. Vanvittig statline, når man har in mente, at der i OL dækkes hårdere forsvar, end hvad han er vant til i sin dagligdag i NBA. Præstationen går da også over i historiebøgerne, da han med 48 point ryger ind på en delt andenplads, af flest point scorede i en kamp ved OL. Oscar Schmidt fra Brasilien er den mest scorende med 55 point i 1988, mens Eddie Palubinskas fra Australien er den næstmest med samme 48 point, som Doncic leverede i morges.

Kampen endte 118-100 til Slovenien og de var i størstedelen af kampen det suveræne hold, og var på flere tidspunkter oppe og føre med næsten 30 point.

Her ses lidt højdepunkter fra Doncic’s pragtpræstation:

https://youtu.be/gEO8HClra90

Skrevet af

Mit navn er Mads, jeg er 21 år og kommer oprindeligt fra Svendborg. Min store basketpassion og basketviden kommer igennem mange års overværelse af kampe fra Basketligaen primært fokuseret på de vilde kaniner fra Sydfyn. Jeg har dog også en stor interesse i NBA og basketball generelt.

Andre artikler med dette emne

NBA

Slutspillet begynder at nærme sig, og man skulle gerne begynde at kunne se en hierarkisk orden blandt holdene. Der er dog stadig mange hold,...

NBA

Kyrie Irving leverede i første kamp med Mavericks-uniformen uden Luka Doncic ved sin side.

NBA

Brooklyn Nets' stjernespiller Kyrie Irving skal fremover være holdkammerat med Luka Doncic efter et kæmpe trade, der sender flere spillere og valg i draften...

NBA

Vi er omkring 50 kampe inde i NBA-sæsonen, og det er blevet tid til at tage temperaturen på, hvilke af de største stjerner, der...

NBA

Ventetiden er ovre og afstemningen er afgjort. De fem startere for både øst og vest er fundet til årets All Star-kamp.

NBA

Klumme: Det har været endnu et fantastisk år i NBA. Vi kigger tilbage på de største øjeblikke, som har været definerende for 2022.

Dallas Mavericks

Luka Doncic leverede en kamp, som sent vil blive glemt.

NBA

Det er blevet tid til en af de bedste dage for NBA-fans i hele verden. Vi ser frem på alle fem kampe, hvor der...