fbpx
Connect with us

Landshold

Doncic giver Slovenien en perfekt start på OL

Luka Doncic - Slovenien

I morges spillede Slovenien deres første kamp ved dette års Olympiske Lege. Modstanderen hed Argentina, og der var på forhånd lagt op til et tæt opgør. Argentina som tæller store profiler som Facu Campazzo og veteranen Luis Scola, er bestemt en stærk basketnation. Dog fik Slovenien, som har Dragic og Doncic i truppen, det til at se legene let ud. Særligt takket være sidstnævnte, der leverede en magtpræstation.

Doncic endte med imponerende 48 point, 11 rebounds og 5 assists. Vanvittig statline, når man har in mente, at der i OL dækkes hårdere forsvar, end hvad han er vant til i sin dagligdag i NBA. Præstationen går da også over i historiebøgerne, da han med 48 point ryger ind på en delt andenplads, af flest point scorede i en kamp ved OL. Oscar Schmidt fra Brasilien er den mest scorende med 55 point i 1988, mens Eddie Palubinskas fra Australien er den næstmest med samme 48 point, som Doncic leverede i morges.

Kampen endte 118-100 til Slovenien og de var i størstedelen af kampen det suveræne hold, og var på flere tidspunkter oppe og føre med næsten 30 point.

Her ses lidt højdepunkter fra Doncic’s pragtpræstation:

https://youtu.be/gEO8HClra90

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Mit navn er Mads, jeg er 21 år og kommer oprindeligt fra Svendborg. Min store basketpassion og basketviden kommer igennem mange års overværelse af kampe fra Basketligaen primært fokuseret på de vilde kaniner fra Sydfyn. Jeg har dog også en stor interesse i NBA og basketball generelt.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Landshold