fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

FIBA World Cup

Magiske Doncic fortsætter magtdemonstration i ny slovensk triumf

Luka Doncic var igen ustoppelig med 34 point, ti rebounds og seks assists, da Slovenien vandt deres andet opgør ved VM 2023 mod Georgien.

Foto: fiba.basketball

Luka Doncic fortsætter med at vise sin verdensklasse til VM 2023.

Slovenien vandt mandag komfortabelt mod Georgien 88-67. Det er dermed slovenernes anden sejr efter de to første kampe i gruppe F, og de ser derfor ud til at være på vej videre i turneringen.

Som forventet var deres store sejr anført af Doncic, som leverede 34 point, ti rebounds og seks assists.

Dallas Mavericks-stjernen er derfor topscorer indtil videre ved verdensmesterskaberne, da han har 71 point efter de første to kampe.

Alexander Mamukelashvili var Georgiens topscorer i dag, da han scorede 21 point i kampen, men det var ikke nok til at stoppe slovenerne fra en overlegen sejr.

Georgien vandt deres første kamp mod Kap Verde, som tidligere mandag vandt deres første kamp. Gruppens sidste hold Venezuela kan ikke kvalificere sig videre, da de har tabt de første to kampe.

Slovenien fører derfor i gruppe F med to sejre. I tilfælde af, at de skulle tabe deres sidste kamp, og Georgien skulle vinde deres sidste kamp, så vil der være lige point mellem tre hold i gruppen.

Her er Slovenien godt stillet efter dagens overbevisende sejr, da det ville komme ned til målscore. Meget skal altså gå galt, hvis Slovenien ikke er med videre til næste runde.

Slovenien spiller deres sidste kamp mod Kap Verde på onsdag den 30. august klokken 13:30, hvor Georgien møder Venezuela samme dag klokken 10:00.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

Landshold

Efter et år i Canada blev det tirsdag offentliggjort, at det danske talent Johan Munch har valgt at spille for Oregon State College næste...

Boston Celtics

NBA sæsonen er snart ved at være ovre for i år. Dermed er det blevet tid til sæsonens sidste power ranking. Der bliver fokuseret...

Eurobasket

Danmarks landstræner Allan Foss er tilfreds med, at de står med en sejr efter de to første kampe i EM-kvalifikationen, men sidder alligevel tilbage...

Eurobasket

Georgien er stadig uden sejr i EM-kvalifikationen, efter de mandag blev slået af Serbien med 63-76.

Eurobasket

Se highlights fra Danmarks nederlag til Finland lige her.

Eurobasket

Det er en ærgerlig fornemmelse, basketekspert Morten Stig Jensen sidder tilbage med, efter Danmark mandag aften tabte til Finland med 89-85.

Landshold

I fredagens opgør mod Georgien lod Allan Foss flere af de unge talenter få chancen. Heriblandt Tobias Jensen som Fullcourt fangede efter kampen.

Eurobasket

Den finske landstræner Lassi Tuovi arbejder til dagligt sammen med den danske stjerne Iffe Lundberg i Virtus Segafredo Bologna, og det skulle i høj...