fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

FIBA World Cup

Magiske Doncic fortsætter magtdemonstration i ny slovensk triumf

Luka Doncic var igen ustoppelig med 34 point, ti rebounds og seks assists, da Slovenien vandt deres andet opgør ved VM 2023 mod Georgien.

Foto: fiba.basketball

Luka Doncic fortsætter med at vise sin verdensklasse til VM 2023.

Slovenien vandt mandag komfortabelt mod Georgien 88-67. Det er dermed slovenernes anden sejr efter de to første kampe i gruppe F, og de ser derfor ud til at være på vej videre i turneringen.

Som forventet var deres store sejr anført af Doncic, som leverede 34 point, ti rebounds og seks assists.

Dallas Mavericks-stjernen er derfor topscorer indtil videre ved verdensmesterskaberne, da han har 71 point efter de første to kampe.

Alexander Mamukelashvili var Georgiens topscorer i dag, da han scorede 21 point i kampen, men det var ikke nok til at stoppe slovenerne fra en overlegen sejr.

Georgien vandt deres første kamp mod Kap Verde, som tidligere mandag vandt deres første kamp. Gruppens sidste hold Venezuela kan ikke kvalificere sig videre, da de har tabt de første to kampe.

Slovenien fører derfor i gruppe F med to sejre. I tilfælde af, at de skulle tabe deres sidste kamp, og Georgien skulle vinde deres sidste kamp, så vil der være lige point mellem tre hold i gruppen.

Her er Slovenien godt stillet efter dagens overbevisende sejr, da det ville komme ned til målscore. Meget skal altså gå galt, hvis Slovenien ikke er med videre til næste runde.

Slovenien spiller deres sidste kamp mod Kap Verde på onsdag den 30. august klokken 13:30, hvor Georgien møder Venezuela samme dag klokken 10:00.

Jeg er 23 år gammel og er NBA-redaktør på siden. Ved siden af læser jeg journalistik på Roskilde Universitet.

Andre artikler med dette emne

NBA

Det er stadigvæk en ung NBA-sæson, men der begynder allerede at danne sig et billede af, hvem der kommer til at konkurrere for det...

NBA

Kampen mellem Bucks og Mavericks bød på god underholdning, massere af point og dårligt forsvar da de to tophold tørnede sammen natten til søndag....

Eurobasket

Danmark ydmygede torsdag aften Estland, der blev besejret med 81-53 i kvalifikationen til EM 2025.

NBA

Luka Doncic var ikke til at stoppe i slutningen af kampen mod Brooklyn Nets, hvor sloveneren scorede 49 point og førte Dallas Mavericks til...

NBA

Victor Wembanyama fik sin endelige NBA-debut for San Antonio Spurs, men en magtdemonstration fra Luka Doncic sendte sejren til de besøgende Dallas Mavericks.

Analyser

Doncic-Irving-eksperimentet fejlede på det skammeligste, da Dallas Mavericks kollapsede mod slutningen af sidste sæson og røg uden for play-in-pladserne. Nu har de to temperamentsfulde...

FIBA

Arturs Zagars, Simone Fontecchio, Jonas Valanciunas, Nikola Milutinov og Franz Wagner udgør VM´s All Second-Team. Det har det internationale basketballforbund offentliggjort.

FIBA

I kølvandet på Tysklands VM-triumf har det internationale basketballforbund, FIBA, offentliggjort turneringens All Star-hold, der består af fem spillere fra fem forskellige lande.