Gigi Datome revser endnu engang FIBA

Den italienske profil Gigi Datome revsede endnu engang FIBA i et interview med italienske medier, da han blev spurgt om hvad han synes om de nye landsholdsvinduer.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Gigi Datome har været frontfigur for de store profiler i kampen om FIBA’s nye landsholdsvinduer, der gør umuligt for spillere i EuroLeague- og NBA-klubberne i at hjælpe landsholdet på deres vej til VM og EM.

I en udsendelse udtrykker han overfor Il Corriere dello Sport endnu engang sin frustration omkring landsholdsvinduerne. Datome har sagt ja til at hjælpe det italienske landshold i september måned, men er utrolig skeptisk overfor de forhold som spillerne har inden landsholdskampene.

”Jeg har allerede fortalt hvad jeg mener om FIBA’s vinduer, som har holdt mig fra at hjælpe landsholdet i november og marts måned. Jeg synes ikke det ville være seriøst at forlade Fenerbahce midt i sæsonen, men jeg synes heller ikke det er seriøst af forbundene at indkalde spillerne til to træningssessioner før de skal i kamp for landsholdet,” udtalte italieneren.

”Det er en magtkrig mellem FIBA og EuroLeague som har været igang i flere år,” afslutter han med at fortælle.

En lang række spillere har i september måned igen måtte sige fra overfor landsholdet på grund af opstarten i blandt andet NBA.

Heriblandt serbiens store stjerne Nikola Jokić (Denver Nuggets), franske Frank Ntilikina (New York Knicks) og den finske profil Laura Markkanen (Chicago Bulls).

Se andre spændende artikler