fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Kvindebasketligaen

Susie Heede-Andersen har fået nyt trænerjob

Susie Heede-Andersen har de sidste tre år trænet Værløse Blue Hawks herrehold med stor succes, men fra næste sæson står hun over for ny udfordringer.

Her skal hun sammen med Ole John Nielsen lede trænerteamet for SISU’s damehold.

Begge de to nye trænere har mange års erfaring fra dansk basket, blandt andet fra diverse ungdomslandshold. Ole John Nielsen har senest været assistenttræner på damelandsholdet.

Forman for SISU, Adam Buschard, er glad for tilføjelsen af de to nye trænere.

“SISU har en lang tradition for at være med blandt de bedste hold i dansk kvindebasket. SISU er i en fase, hvor vi øger vores fokus på klubbens sportslige indsats. Med Susie Heede-Andersen og Ole John Nielsen om bord har vi fået et fantastisk stærkt træner set up, der kan danne et solidt fundament for holdet i de næste år. Vi er helt sikre på, at kombinationen med netop dette trænerpar, og en stor ung og talentfuld trup er helt rigtigt, og vi ser meget frem til samarbejdet,” udtaler han til SISU’s facebookside.

SISU gik sidste år 0-16 i Dameligaen.

Jeg er Fullcourts chefredaktør. Jeg har det overordnet ansvar for sidens indhold, og jeg brænder for alt basketball, hvor jeg bidrager til både NBA- og Basketligadelen af siden.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears bliver et dansk stortalent rigere, idet de tirsdag har offentliggjort 16-årige Frederik Drejer Erichsen som ny spiller.

AKS Falcon

Årets finaleserie i Kvindebasketligaen står mellem AKS Falcon og SISU, der slog henholdsvis BMS Herlev og BK Amager ud.

AKS Falcon

SISU Basketball fik ikke et ben til jorden, da de på udebane søndag blev kørt over af de nykronede pokalmestre AKS Falcon med cifrene...

Nyhedsoversigt

Det står nu klart, at årets pokalfinale er mellem AKS Falcon og BMS Herlev. Sidstnævnte hold sikrede deres billet til pokalfinalen med en flot...

BK Amager

Ena Višo endte for anden gang i træk med en triple-double i en spændende kamp mod SISU, som Amager vandt stort med cifrene 80-57.

Aabyhøj IF

Grundet Covid-19-udbrud er weekendens to kampe i Kvindebasketligaen blevet udsat.

Aabyhøj IF

Sæsonen i Kvindebasketligaen er i fuld gang, og debutanterne AKS Falcon har fået en god start på tilværelsen i den bedste danske række. AKS...

BMS Herlev Wolfpack

19-årige Laura Ziegler slog i den forgangne sæson for alvor igennem i Dameligaen, og BMS Herlev Wolfpack-stortalentets flotte sæson gjorde den 186 centimer høje...