fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

AKS Falcon

Emilie Hesseldal tog teten i Falcon-magtdemonstration

SISU Basketball fik ikke et ben til jorden, da de på udebane søndag blev kørt over af de nykronede pokalmestre AKS Falcon med cifrene 83-46.

Foto: Robert Dines Rasch

Kvindebasketligaens førerhold AKS Falcon var rystende gode, da de søndag udspillede SISU Basketball med 83-46. Falcon viste atter, at de er ligaens storfavoritter og er nu på 13 sejre i 14 kampe i denne sæson.

Falcon kom flyvende fra start i opgøret og var efter første halvleg foran med 40-21. Den føring blev blot udbygget i tredje periode, og med ti minutter tilbage af opgøret var Falcon foran med 67-30, og på det tidspunkt var kampen i bund og grund afgjort.

Hjemmeholdets Emilie Hesseldal var her, der og alle vegne og leverede en flot double-double med 16 points og 25 rebounds – ti af dem var offensive. Falcon-stjernen pyntede på sin statline med fem assists og to steals.

Mest scorende for SISU var Josefine Haabegaard, Asta Blauenfeldt og Michala Bork med 11 point hver især.

Næste gang Falcon skal i aktion er den 18. marts mod BMS Herlev, mens SISUs næste kamp er den 20. marts mod Aabyhøj IF.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Maria Jespersen er blevet anerkendt som vinder af prisen ´Årets Forward´ i den bedste svenske liga efter en imponerende sæson.

Internationalt

Colorado Buffaloes´ mest scorende spiller fra distancen nogensinde, danske Frida Formann, har offentliggjort, at hun vender tilbage til sit femte og sidste år på...

Internationalt

Vilkårene er vind eller forsvind, når danske Frida Formann lørdag aften står overfor den amerikanske collegestjerne Caitlin Clark og Iowa Hawkeyes i kampen om...

Internationalt

Frida Formann er nu én trepointsscoring fra at slå rekorden for flest ramte treere af en spiller i Colorado Buffaloes´ historie.

Internationalt

Den tidligere Lemvig Basket-spiller Okako Adika har skrevet under på en aftale med WNBA´s New York Liberty, der giver hende muligheden for at vise...

Internationalt

Laura Ziegler bliver ved med at imponere på college i USA og er således blevet anerkendt med prisen som "Atlantic 10 Player of the...

Internationalt

Laura Ziegler er blevet udnævnt som Player of the Week i hendes collegekonference efter to imponerende præstationer i sidste uge.

Aabyhøj IF

Efter en intens og tæt kamp, kunne Falcon løbe med sejren og kalde pokalmester. Kampen mellem Aabyhøj IF og Falcon sluttede 79-72 til Falcon.